PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σέρρες: Σύλληψη δασκάλου για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης


Με εισαγγελική διάταξη, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, καθώς και φωτογραφίες του συλληφθέντος. Όλα έχουν αναρτηθεί στο site της ΕΛ.ΑΣ.

Στη σύλληψη δασκάλου για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης προχώρησε η Αστυνομία στις Σέρρες.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού νεότερου από 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα από το καλοκαίρι του 2011 έως τον Μάιο του 2014.

Μάλιστα, με εισαγγελική διάταξη, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, καθώς και φωτογραφίες του συλληφθέντος. Όλα έχουν αναρτηθεί στο site της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως επισημαίνει η Αστυνομίας, η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων ή ομοειδών αδικημάτων, που τυχόν αποκαλυφθούν με αφορμή τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment