PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Σε υψηλό επίπεδο η ανακύκλωση του Δήμου Περιστερίου (video)


Ο Δήμος Περιστερίου αναπτύσσει κατά 30% τους μπλε κάδους ανακύκλωσης στην πόλη και λόγω αυτού η εταιρεία ανακύκλωσης προσέφερε δωρεάν ένα ολοκαίνουριο απορριμματοφόρο ανακύκλωσης.

Άλλωστε τα τελευταία χρόνια το Περιστέρι έχει κάνει σπουδαία βήματα στην ανακύκλωση που το κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις των πόλεων σε σχέση με την ανακύκλωση που γίνεται από τους πολίτες της.

Το νέο απορριμματοφόρο που προσφέρθηκε δωρεάν στο Δήμο Περιστερίου θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην αποκομιδή των απορριμμάτων ανακύκλωσης όπως ανέφερε σε δήλωσή της και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/276947406″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες που εξασφάλισε το PeristeriNews.gr από την παράδοση του οχήματος, πρόκειται για απορριμματοφόρο τελευταίας τεχνολογίας με όλες τις δικλείδες ασφαλείας προς τους εργαζόμενους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment