Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σε τρομοκρατική ενέργεια οφείλεται η συντριβή του ρωσικού Airbus



Σε τρομοκρατική επίθεση οφείλεται η συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους στη χερσόνησο του Σινά, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών (FSB) Αλεξάντρ Μπορτνίκοφ.

«Είμαστε σε θέση να πούμε ότι πρόκειται για επίθεση», ανέφερε ο Μπορτνίκοφ, σύμφωνα με ανακοινωθέν του Κρεμλίνου. «Κατά τη διάρκεια της πτήσης πυροδοτήθηκε αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός ισχύος 1 κιλού TNT», διευκρινίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε την αύξηση των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών στη Συρία και έδωσε εντολή στις ρωσικές ειδικές υπηρεσίες να εντοπίσουν τους υπεύθυνους της τρομοκρατικής επίθεσης, ανέφερε το Κρεμλίνο.

To ρωσικό Airbus συνετρίβη στις 31 Οκτωβρίου στη χερσόνησο του Σινά, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 224 επιβαίνοντες. Το αεροπλάνο είναι απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Σαρμ ελ-Σέιχ και κατευθυνόταν στο αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με τον Τραμπ

Peristeri News

Νέος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας ο μητροπολίτης Κορυτσάς Ιωάννης

Peristeri News

Σερβία: Πάνω από 300.000 διαδήλωσαν στο Βελιγράδι κατά της διαφθοράς

Peristeri News

Leave a Comment