PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Σε συνέδριο για τις πόλεις του Μέλλοντος συμμετείχε ο Δήμος Περιστερίου


Στο Future of Cities Conference 2023, το συνέδριο με βασικό πρωταγωνιστή την Έξυπνη Αστική Ανάπτυξη, συμμετείχε ο Δήμος Περιστερίου την Πέμπτη (9/3).

Μεταξύ των θεμάτων αναπτύχθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις και τάσεις, μεταφέρθηκε τεχνογνωσία από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες και Διεθνείς ομιλητές και να συζητήθηκαν οι προκλήσεις των καιρών, οι λύσεις για καλύτερη και πιο ασφαλή ζωή στις πόλεις, οικονομική ανάπτυξη και αειφορία.

Στο συνέδριο εκπροσώπησε τον Δήμο Περιστερίου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Γιώργος Τσίνας, που παρουσίασε την στρατηγική της πόλης ως προς τις έξυπνες μεταρρυθμίσεις, την πορεία μέχρι τώρα και τις δράσεις που από εδώ και έπειτα έχουν προγραμματιστεί.

Όπως τόνισε ο κ. Τσίνας στην ομιλία του, το Περιστέρι αποτελεί ένα πρότυπο ψηφιακού μετασχηματισμού στην Χώρα και θεωρείται ένα πετυχημένο παράδειγμα ψηφιακής αναβάθμισης από τους πρωταγωνιστές της μετάβασης στην Ελλάδα.

Στο συνέδριο συμμετείχαν εκατοντάδες εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορείς Υπουργείων και άνθρωποι της Τεχνολογίας και της Ακαδημαϊκής κοινότητας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment