PeristeriNews.gr
Lifestyle

Σε ψυχιατρείο η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς


Με μανιοκατάθλιψη και διπολική διαταραχή εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς όπως επιβεβαίωσε και ο Εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας Ντάγκλας.

Με μανιοκατάθλιψη και διπολική διαταραχή εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς όπως επιβεβαίωσε και ο Εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας Ντάγκλας.

Η διάσημη ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε πολύ με την σοβαρή περιπέτεια του συζύγου της όλη την προηγούμενη χρονιά, καθώς ο Μάικλ Ντάγκλας έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο του λάρυγγα και βγήκε νικητής. Ισως αυτό τη φόρτισε περισσότερο απ όσο άντεχε, λένε άτομα κοντά στην οικογένεια.

Η 41χρονη ηθοποιός πέρασε πέντε ημέρες στην κλινική στο Κονέκτικατ, στις αρχές του μήνα. Η απόφασή της να ζητήσει βοήθεια ήταν επακόλουθο της δύσκολης χρονιάς που πέρασε η ίδια και η οικογένειά της την περασμένη χρονιά.

«Αφότου βίωσε το άγχος του περασμένου χρόνου, η Κάθριν αποφάσισε να εισαχθεί σε μία ψυχιατρική κλινική για ένα σύντομο διάστημα για να θεραπευτεί από μανιοκατάθλιψη. Αισθάνεται περίφημα και ανυπομονεί να ξεκινήσει να εργάζεται αυτή την εβδομάδα για δύο καινούργιες ταινίες», δήλωσε ο εκπρόσωπός της.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Κάθριν πέρασε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Έπρεπε να αντιμετωπίσει την ασθένεια του Μάικλ και αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Πήγε για λίγες ημέρες γιατί ήθελε πριν ξεκινήσει να δουλεύει, να βεβαιωθεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση, όπως τώρα», συμπληρώνει άτομο του περιβάλλοντός της. Η ηθοποιός που είναι 25 χρόνια μικρότερη από τον σύζυγό της έχει αποκτήσει μαζί του δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment