PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε προσφορές επικεντρώνονται τα σουπερμάρκετ


Στην ενίσχυση των προωθητικών τους ενεργειών, που πλέον πραγματοποιούνται σε μόνιμη βάση, επικεντρώνονται οι αλυσίδες σουπερμάρκετ, προκειμένου να προσελκύσουν τους καταναλωτές και κατ’ επέκταση να διατηρήσουν ή και να ενισχύσουν τα μερίδιά τους.

Στην ενίσχυση των προωθητικών τους ενεργειών, που πλέον πραγματοποιούνται σε μόνιμη βάση, επικεντρώνονται οι αλυσίδες σουπερμάρκετ, προκειμένου να προσελκύσουν τους καταναλωτές και κατ’ επέκταση να διατηρήσουν ή και να ενισχύσουν τα μερίδιά τους. Ταυτόχρονα, προωθούν καινοτόμες ενέργειες, όπως την αλλαγή του υφιστάμενου καθεστώτος στον θεσμό του franchise.

Η αρχή έγινε από τον όμιλο Μαρινόπουλου, ο οποίος προχωρεί στην παραχώρηση, σε υποψήφιους συνεργάτες -franchisees, της χρήσης και εκμετάλλευσης εταιρικών καταστημάτων του, με τον διακριτικό τίτλο «Carrefour Express».

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του νέου μοντέλου franchise, που υλοποιεί η Μαρινόπουλος, είναι ότι στις οικονομικές υποχρεώσεις του εκάστοτε franchisee περιλαμβάνονται μόνο η κάλυψη των παραγγελιών που διενεργεί για τα προς πώληση προϊόντα, όπως και των πάγιων εξόδων αλλά και η διατήρηση των θέσεων εργασίας του καταστήματος, ενώ για την είσοδό του στο δίκτυο της αλυσίδας το προς επένδυση κεφάλαιο και τα δικαιώματα εισόδου είναι μηδενικό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment