PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σε όλη την Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ για να μπλοκάρει τα νέα μέτρα



Δράσεις σε όλη την χώρα, που θα κλιμακώνονται μάλιστα με εκδηλώσεις και ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα, οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δράσεις σε όλη την χώρα, που θα κλιμακώνονται μάλιστα με εκδηλώσεις και ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα, οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό να μπλοκάρει τα νέα μέτρα.

Βουλευτές, στελέχη του κόμματος και της νεολαίας θα κάνουν προηγουμένως περιοδεία στους νομούς για να συζητήσουν τα τοπικά προβλήματα και να παρουσιάσουν τις θέσεις του κόμματος, ενώ μαζική θα είναι η συμμετοχή του στις απεργίες και τις διαδηλώσεις του επόμενου διαστήματος. Στόχος ένας και μόνος: να μην ψηφιστούν τα μέτρα, να μην εφαρμοστούν και να φύγει το γρηγορότερο δυνατό η παρούσα κυβέρνηση.

Αναφερόμενοι άλλωστε στην τρόικα και τις μνημονικές κυβερνήσεις, στην Κουμουνδούρου προεξοφλούν την καταστροφή που θα φέρουν οι πολιτικές τους. «

Είναι αποτυχημένοι και το μόνο που προκαλούν είναι καταστροφή. Ωστόσο, το πρόγραμμα συνεχίζεται διότι πετυχαίνει τον ανομολόγητο στόχο του», λένε, προσθέτοντας ότι αυξάνοντας τις πιέσεις για περικοπές και διάλυση του κοινωνικού κράτους, επιτυγχάνεται ο «πραγματικός στόχος του μνημονίου», δηλαδή η φθηνή εργασία και νέα πεδία κερδοσκοπίας για το κεφάλαιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment