PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε λειτουργία η δωρεάν διανομή τροφίμων σε απόρους


Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αποδοχής των πρακτικών αξιολόγησης της πρωτοβάθμιας επιτροπής διενέργειας των διαγωνισμών δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους για το έτος 2012.

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αποδοχής των πρακτικών αξιολόγησης της πρωτοβάθμιας επιτροπής διενέργειας των διαγωνισμών δωρεάν διανομής τροφίμων (Γραβιέρα, Φέτα, Ρύζι, Ζυμαρικά, Ελαιόλαδο) σε απόρους για το έτος 2012.

Τις προσεχείς μέρες θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, ώστε να μπορέσει να γίνει η διανομή των τροφίμων, η οποία χρηματοδοτείται από κοινοτικό πρόγραμμα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι από το νέο έτος θα αλλάξει τη διαδικασία διαγωνισμών Δωρεάν Διανομής, ώστε να γίνει μεγαλύτερη διανομή τροφίμων σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Για το λόγο αυτό, οι διαγωνισμοί δωρεάν διανομής θα διεξάγονται χωριστά για σημαντικά διαμερίσματα της χώρας (ενδεικτικά η επικράτεια θα χωριστεί σε τρία ισοδύναμα διαμερίσματα) και όχι ένας διαγωνισμός για το σύνολο της χώρας.

Στόχος είναι περισσότερες παραγωγικές επιχειρήσεις να διευκολύνονται στη συμμετοχή τους, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό και κατ’ επέκταση τα προς διανομή τρόφιμα, αφού το ποσό που χορηγεί η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι συγκεκριμένο

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment