Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε κρίσιμη κατάσταση Ελληνίδα φοιτήτρια μετά το τροχαίο στην Ισπανία



Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται Ελληνίδα φοιτήτρια, η οποία επέβαινε στο πούλμαν το οποίο ανατράπηκε το πρωί της Κυριακής έξω από το Φρέζιναλς της Ισπανίας.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, η φοιτήτρια Ευαγγελία Κολόμβου νοσηλεύεται στο Βαλεμπρόν της Βαρκελώνης, ένα από τα καλύτερα δημόσιο νοσοκομεία της Ισπανίας.

Οι γονείς της φοιτήτριας είναι καθοδόν προς την ισπανική πόλη.

Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Έρευνα και Θρησκευμάτων Σία Αναγνωστοπούλου βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ελληνική Πρεσβεία στη Μαδρίτη, από όπου έχει διαρκή ενημέρωση.

Σύμφωνα με το υπουργείο, ο δεύτερος Έλληνας που επίσης επέβαινε στο πουλμαν είναι είναι καλά στην υγεία του.

Επτά από τις 13 φοιτήτριες που σκοτώθηκαν στο τροχαίο με πούλμαν στην Ισπανία ήταν από την Ιταλία, δύο από τη Γερμανία, μια από τη Ρουμανία, μια από τη Γαλλία, μια από το Ουζμπεκιστάν και μια από την Αυστρία.

Οι φοιτήτριες είχαν ηλικία από 19 έως 25 ετών και μερικές δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας την ώρα που σημειώθηκε το τροχαίο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων (video)

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο

Peristeri News

Περιστέρι: Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ATM

Peristeri News

Leave a Comment