Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ισπανία: Ιταλίδες επτά από τις νεκρές φοιτήτριες στο τροχαίο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Επτά από τις 13 φοιτήτριες που σκοτώθηκαν στο τροχαίο με πούλμαν στην Ισπανία ήταν από την Ιταλία, δύο από τη Γερμανία, μια από τη Ρουμανία, μια από τη Γαλλία, μια από το Ουζμπεκιστάν και μια από την Αυστρία.

Οι φοιτήτριες είχαν ηλικία από 19 έως 25 ετών και μερικές δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας την ώρα που σημειώθηκε το τροχαίο.

Το πούλμαν, έπειτα από απότομο ελιγμό του οδηγού, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα.

Ο οδηγός του λεωφορείου, που ανακρίθηκε από την αστυνομία, νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας με θλάση στη θωρακική κοιλότητα.

Η εμφάνισή του ενώπιον του ανακριτή, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για σήμερα, αναβλήθηκε, δήλωσε δικαστική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν Βουλή και Γερουσία

Peristerinews.gr Newsroom

Στις κάλπες οι Αμερικανοί για τις ενδιάμεσες εκλογές

Peristerinews.gr Newsroom

Ιλιάνα Γιότοβα: Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Βουλγαρίας

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment