PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε κατέβασμα ρολών καλεί ο Εμπορικός Σύλλογος Περιστερίου



Πρόσκληση για συμμετοχή των καταστηματαρχών στην γενική απεργία, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, καλεί ο Εμπορικός Σύλλογος Περιστερίου με ανακοίνωσή του.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Περιστερίου, προσκαλεί τους καταστηματάρχες της πόλης σε κατέβασμα των ρολών και συμμετοχή στην γενική απεργία, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

“Ο Εμπορικός Σύλλογος Περιστερίου αποφάσισε την συμμετοχή των καταστηματαρχών στην Γενική Απεργία την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και καλεί τον Εμπορικό κόσμο του Περιστερίου σε μαζική συμμετοχή σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Περιστερίου στις 09.00π.μ.και στην συνέχεια όσοι θέλουν στην Αθήνα.

Η Κυβέρνηση μαζί με την Ε.Ε συνεχίζουν το έργο των προηγούμενων, φέρνουν νέα μέτρα δiς ευρώ, που αποτέλεσμα θα έχουν ,την γενίκευση της εξαθλίωσης του λαού την αύξηση της ύφεσης και της ανεργίας ,το κλείσιμο χιλιάδων μαγαζιών και την χρεοκοπία χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ήδη δεκάδες συνάδελφοι έβαλαν λουκέτο στα μαγαζιά τους, οδηγώντας στην ανεργία τους εαυτούς τους αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους.

Όσοι ακόμα αγωνίζονται να μείνουν «όρθιοι», έχουν να αντιμετωπίσουν πέρα από την καταβαράθρωση του τζίρου τους, τις αβάσταχτες οικονομικές τους υποχρεώσεις και τις αυξανόμενες ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς την Εφορία , τον ΟΑΕΕ, τις Τράπεζες, τους Προμηθευτές ακόμα και στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

Η κατάσταση είναι πια ανεξέλεγκτη και το μέλλον φαντάζει ζοφερό!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ – ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ…

Αυτό πρέπει να φωνάξουμε όλοι μαζί την Τετάρτη στις 26/09/2012 στην Γενική Απεργία όχι γιατί έτσι θα λύσουμε τα προβλήματά μας αλλά γιατί έχουμε ιερή και ηθική υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας , στους υπαλλήλους μας, στις οικογένειές μας, στους συναδέλφους μας να δηλώσουμε ότι είμαστε θύματα της κρίσης και όχι το πρόβλημα.

Κανένας συνάδελφος να μην ανοίξει το μαγαζί του σεβόμενος τον εαυτό του, την επιχείρησή του αλλά και το σύνολο της κοινωνίας που τόσο άδικα δοκιμάζεται.

Οι θέσεις του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου για τους δοκιμαζόμενους συναδέλφους καταστηματάρχες έχουν ήδη κατατεθεί και ψηφιστεί σε Γενική Συνέλευση και είναι μια ευκαιρία να τα ξαναπούμε στην συγκέντρωσή μας την Τετάρτη 26/09/2012 στις 09.00π.μ στο Δημαρχείο Περιστερίου.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!! Να είστε όλοι εκεί μην λείψει κανείς ,πάρτε μαζί και τους υπαλλήλους σας, ας γίνουμε όλοι μαζί μια φωνή, μια γροθιά διεκδίκησης και διαμαρτυρίας.

ΟΧΙ άλλη αδράνεια, ΟΧΙ άλλη απάθεια, ΟΧΙ άλλος εφησυχασμός.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Επέκταση της νυχτερινής γραμμής 790 στο Περιστέρι

Peristeri News

Το 13ο ΓΕΛ Περιστερίου συμμετείχε σε πρόγραμμα Erasmus στην Ιταλία

Peristeri News

Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία της στο Μενίδι

Peristeri News

Leave a Comment