PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σε κακό παιχνίδι Ατρόμητος και Λαμία έμειναν στο 0-0


Σε ένα ματς που δεν θα το θυμάται κανείς για κανένα λόγο, αφού το θέαμα ήταν τραγικό, Ατρόμητος και Λαμία έμειναν στο 0-0.

Απομένουν δύο ματς και αυτό έμοιαζαν να σκέφτονται περισσότερο από το 30 και μετά οι δύο ομάδες, ο Ατρόμητος να μη χάσει, η Λαμία ήξερε ότι η ισοπαλία τη βολεύει, το 0-0 διασφαλίζει σε αμφότερες τις ομάδες ότι δεν υποβιβάζονται και η ισοπαλία έμοιαζε η σολομώντεια λύση για όλους, εκτός απ’ όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται τώρα στο +4 από τον Παναιτωλικό και παίζει στο Αγρίνιο την επόμενη αγωνιστική.

Οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που ήταν πιο δραστήριοι από το ξεκίνημα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ήταν και καλοί. Απλά προσπαθούσαν περισσότερο από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πρόσεχαν την άμυνά τους και συνέχισαν να το κάνουν αυτό και μετά το 33′, όταν ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης υπέπεσε σε γκάφα, σε μια φάση που έμοιαζε να την ελέγχει απόλυτα και με την απειλή του Φώτη Τσανδάρη, επέλεξε να μπλοκάρει τη μπάλα. Μόνο το VAR έδειξε πως η μπάλα ήταν έξω από την περιοχή.

Στη συνέχεια της φάσης η Λαμία σκόραρε από το φάουλ. Ο Ντέλετιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε και πάλι μέσω VAR για οφσάιντ του Ρόμανιτς που επηρέαζε τη φάση.

Αυτή η εξέλιξη έδινε στη Λαμία τη δυνατότητα να παίξει πιο ανοιχτά, πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι ιδιαίτερο.

Μερικά μακρινά σουτ, ορισμένες ατομικές πρωτοβουλίες, αλλά κατά τα άλλα ένα ανούσιο παιχνίδι κατοχής από τη Λαμία στην επανάληψη και ένα παθητικό ματς από τον Ατρόμητο, που λογικά φοβόταν μην πληρώσει το αριθμητικό μειονέκτημα και μπλέξει σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες από όσες, ήδη, βρίσκεται.

Γενικά το παιχνίδι ήταν κακό και οι δύο ομάδες δεν απέφευγαν τα λάθη, με αποτέλεσμα το τελικό 0-0 να θεωρείται δίκαιο.

Ατρόμητος (Σ. Παντελίδης): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Σάλομον, Ούμπιδες, Νταβιώτης (55′ Νάτσος), Ραμπέγιο (35′ Θεοδωράκης), Γιακουμάκης (82′ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος.

Λαμία (Μ. Γρηγορίου): Επασί, Βύντρα (61′ Βασιλακάκης), Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (25′ Γκούγκα), Τζανδάρης, Προβυδάκης (72′ Βλάχος), Ρόμανιτς (72′ Πίτι), Ντέλετιτς, Καραμάνος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment