Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε εξέλιξη η φωτιά σε Ίρια Αργολίδας και Σπαθοβούνι Κορινθίας

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα Ίρια Αργολίδας, που μέχρι αυτή τη στιγμή έχει κάψει περισσότερα από 500 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης, ενώ νέα μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε στις 17:30 στη Κορινθία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα Ίρια Αργολίδας, που μέχρι αυτή τη στιγμή έχει κάψει περισσότερα από 500 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης. Για την κατάσβεσή της ενεργούν 10 οχήματα με 35 άνδρες, κυρίως πεζοπόρα τμήματα, καθώς η περιοχή στερείται δασικών δρόμων, ενώ δεν υπάρχει βοήθεια από αέρος.

«Καταφέραμε η φωτιά να μην πλησιάσει κατοικημένες περιοχές και αγροτικές εκτάσεις», δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής Π.Υ. Αργολίδας, Κωνσταντίνος Προύντζος.

Στο μεταξύ, υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον ‘Αγιο Αντώνιο (Λυκοτρούπι) Αργολίδας, καίγοντας 30 περίπου στρέμματα χαμηλής βλάστησης.

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί φωτιά ξέσπασε και στη χωματερή του Τολού Αργολίδας, η οποία αντιμετωπίστηκε έγκαιρα από την Π.Υ. Ναυπλίου, με τη συμμετοχή οχημάτων και προσωπικού του δήμου Ναυπλιέων.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται νέα μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε στις 17:30 στο Σπαθοβούνι Κορινθίας.

Για την αντιμετώπισή της ενεργούν 15 οχήματα με 45 άνδρες, ένα πεζοπόρο τμήμα, εθελοντικές ομάδες, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη καναντέρ και δύο πετζετέλ.
«Δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές» δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο διοικητής των Π.Υ. Κορινθίας Αχιλλέας Τζουβάρας.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αιγάλεω: Αναζητούνται μάρτυρες για θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών

Peristerinews.gr Newsroom

Τραυματίστηκε 36χρονος από πυροβολισμούς στον Κολωνό

Peristerinews.gr Newsroom

Αγία Βαρβάρα: Ένα παραμύθι για την προστασία των παιδιών

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment