PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Σε ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα οι δρόμοι του Περιστερίου


Τα συνεργεία του Δήμου δουλεύουν πυρετωδώς ώστε και φέτος το Περιστέρι να φωτιστεί ανάλογα ενόψει της γιορτινής περιόδου.

Αρκετοί θα έχετε παρατηρήσει ήδη τα φωτιστικά και τα στολίδια που έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικούς δρόμους της πόλης μας ενώ καθημερινά σε περισσότερα σημεία γίνονται οι τοποθετήσεις των εορταστικών λαμπιονιών από τους υπάλληλους του Δήμου Περιστερίου.

Είναι οπωσδήποτε ψυχική ανάγκη για όλους τους πολίτες να νιώσουν λίγο διαφορετικά αυτές τις μέρες του χρόνου αφού καθημερινά οι αντοχές τους δοκιμάζονται από το αβέβαιο κλίμα της χώρας.

Όπως λοιπόν προαναφέραμε οι ετοιμασίες ξεκίνησαν και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε δοκιμή στα εξαιρετικά φωτιστικά που τοποθετήθηκαν για μια ακόμη χρονιά στην οδό Σαρανταπόρου στο κέντρο της πόλης.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, και φέτος ο Δήμος θα πραγματοποιήσει τις εκδηλώσεις που έχει καθιερώσει κάθε χρόνο στην κεντρική πλατεία του Δημαρχείου.

Ελπίζουμε φέτος οι διοργανωτές των εκδηλώσεων να σεβαστούν την καθαριότητα και την ομορφιά της πόλης και να μην κατακλείσουν κάθε σημείο των δρόμων από πανό και λάβαρα που χαλάνε την αισθητική και τη μαγεία που αποδίδουν τα λαμπιόνια και τα στολίδια.

Πάρτε μια γεύση από τον περσινό στολισμό της πόλης:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment