Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε ελληνικά χωρικά ύδατα τουρκικό πολεμικό πλοίο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολούθησαν και παρακολουθούν το πλοίο καθ’ όλη τη διάρκεια του πλου του.

Σε ελληνικά χωρικά ύδατα μπήκε για άλλη μία φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τουρκικό πολεμικό πλοίο.

Πρόκειται συγκεκριμένα για την τουρκική κορβέτα «TCG BANDIRMA», η οποία, προερχόμενη από το λιμάνι της Σμύρνης, εισήλθε στις 06:25 σε ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ της Ευβοίας και της Άνδρου (Στενό Καφηρέα) και στη συνέχεια, κινούμενη με πορεία νότια-νοτιοδυτική διήλθε μεταξύ της Κέας και της Κύθνου και εξήλθε στις 09:50 από τα ελληνικά χωρικά ύδατα νοτίως της Κέας.

Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολούθησαν και παρακολουθούν το πλοίο καθ’ όλη τη διάρκεια του πλου του.

Στα τέλη Ιανουαρίου στα ελληνικά χωρικά ύδατα είχε μπει η τουρκική φρεγάτα «Giresun», ακολουθώντας περίπου την ίδια διαδρομή.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Καματερό: Καταδίωξη κλεμμένου ταξί – Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακό «μπλόκο» στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Αλλάζει την Τρίτη 6 Οκτωβρίου η διαδρομή του 748

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment