PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που ξυλοκόπησε πολίτη στη Ν. Σμύρνη


Να θέσει σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που, σύμφωνα και με βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξυλοκόπησε πολίτη κατά τη σύλληψή του την Κυριακή στην πλατεία Καρύλλου στη Νέα Σμύρνη, αποφάσισε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του, σημειώνει πως «μετά τη συλλογή και μελέτη του αναγκαίου αποδεικτικού υλικού, με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα ανθυπαστυνόμος, στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, που διεξάγεται για περιστατικό που έλαβε χώρα την 7-3-2021 στη Νέα Σμύρνη».

Ήδη από το βράδυ της Κυριακής, η ΕΛΑΣ είχε ανακοινώσει πως «σχετικά με βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε διάφορες ιστοσελίδες και εμφανίζουν αστυνομικούς να συμπλέκονται με πολίτες έχει διαταχθεί Διοικητική Έρευνα», ενώ και την επομένη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, είχε ξεκαθαρίσει πως «η αστυνομική βία δεν δικαιολογείται, είμαστε απόλυτοι σε αυτό» και πως θα ολοκληρωθεί σύντομα η έρευνα, ώστε να αναδειχθούν και να αποδοθούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment