• Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Σε αναμονή για Ξάνθη – Δεν γίνεται ματς το Σάββατο

Παύλος Κουστέρης
Ιούνιος04/ 2020

Απίθανη είναι αυτή τη στιγμή η διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο, για την πρώτη αγωνιστική των play-out, που ήταν ορισμένη για το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 20:00.

Ο αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το κατά πόσο είναι ασφαλής επιλογή η διεξαγωγή του αγώνα, με αποτέλεσμα την επιστολή του Ατρόμητου στη Λίγκα για τις συνθήκες του αγώνα.

Οι Περιστεριώτες έχουν προγραμματίσει να πετάξουν το πρωί της Παρασκευής και ως εκ τούτου, είναι πιθανό να ταξιδέψουν άσκοπα και αυτό είναι κάτι που θέλουν να αποφύγουν.

Για αυτόν τον λόγο, αυτή τη στιγμή δύο είναι τα πιθανά σενάρια.

Αν τελικά το δοθεί το “ΟΚ” για τη σέντρα, τότε ο Ατρόμητος θα πετάξει το πρωί του Σαββάτου και το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, καθώς ήδη ομάδες και Λίγκα έχουν συμφωνήσει σε αυτό το ενδεχόμενο, αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Αν όμως δεν είναι εφικτό να γίνει το ματς, τότε είναι πιθανό να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα (εκτός Ξάνθης), όχι όμως εντός Σαββατοκύριακου (αφού είναι αδύνατο η Ξάνθη να προγραμματίσει μία τέτοια μετακίνηση), αλλά εκτός απροόπτου την Τετάρτη (10/6).