Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σχεδόν 108.000 οι αιτήσεις συμμετοχής στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Μεγάλο υπήρξε το ενδιαφέρον συμμετοχής στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό των υποψηφίων σε όλη τη χώρα, για την Πρόσκληση-Προκήρυξη 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 75/τ. ΑΣΕΠ/21.11.2022) που αφορά τη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.4765/2021 (πρώτο στάδιο).

Συνολικά, υποβλήθηκαν 107.957 αιτήσεις (78.179 αιτήσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και 29.778 αιτήσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) για τις οποίες έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος καταβολής του απαιτούμενου παραβόλου.

Στον σχετικό σύνδεσμο περιλαμβάνονται ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Το ΑΣΕΠ υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι μπορούν να ανατρέξουν στα βοηθητικά αρχεία και στα παραδείγματα που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του για την καλύτερη προετοιμασία τους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αιγάλεω: Oδηγός σχολικού έκανε χρήση ναρκωτικών λίγο πριν μεταφέρει μαθητές

Peristeri News

Για ποιο λόγο πετούν τα μαχητικά που «τρόμαξαν» το Περιστέρι

Peristeri News

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών και η υιοθεσία

Peristeri News

Leave a Comment