PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ομολόγησε η 29χρονη ότι έριξε το βρέφος της στο φράγμα του Αλιάκμονα


Στην ομολογία ότι έριξε το 11 μηνών βρέφος της στο φράγμα του Αλιάκμονα προχώρησε η 29χρονη κατηγορούμενη μητέρα, κατά την αναπαράσταση που έγινε το πρωί στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 29χρονη – ανακαλώντας τον ισχυρισμό του ατυχήματος -εκδοχή που προέβαλε κατά την προ ημερών της απολογία στον ανακριτή Βέροιας- φέρεται να παραδέχθηκε ότι αυτή πέταξε το μικρό κοριτσάκι στα παγωμένα νερά του φράγματος, όπου τελικά βρήκε ασφυκτικό θάνατο, όπως προέκυψε από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ομολογία της ήρθε αμέσως μόλις ξεκίνησε η αναπαράσταση ενώπιον του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Ο ίδιος είχε παραγγείλει τη διαδικασία προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης που αποκαλύφθηκε τη δεύτερη μέρα της Πρωτοχρονιάς, όταν εντοπίστηκε νεκρό το βρέφος και συνελήφθη η 29χρονη μητέρα του. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει το κίνητρο της αποτρόπαιας πράξης της.

Η αναπαράσταση διήρκησε 1 ώρα και 40 λεπτά κι έγινε παρουσία αστυνομικών, που βιντεοσκοπούσαν τη διαδικασία. Μετά την ολοκλήρωση της αναπαράστασης η 29χρονη επέστρεψε στα κρατητήρια της Ασφάλειας Βέροιας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment