Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σαρανταπέντε χρόνια στον Πάσσαρη – Συνεχίζεται η δίκη και για τις δολοφονίες

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ποινή κάθειρξης 45 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον Κώστα Πάσσαρη για τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών  στη συμπλοκή στην Πλατεία Βάθης το 2000 και πέντε ληστείες.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε ελαφρυντικά στον κατηγορούμενο.

Παράλληλα, τον κήρυξε ένοχο για έξι απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών στην πλ. Αμερικής το 2000, ενώ έπαυσε η ποινική δίωξη για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής που τον βάρυνε, λόγω παραγραφης, καθώς αφορούσε σε λεία μικρότερη των 120.000 ευρώ και με το νέο ποινικό κώδικα έχει μετατραπεί σε πλημμέλημα.

Αυτή την ώρα το δικαστήριο εξετάζει την υπόθεση για τις τέσσερις δολοφονίες που κατηγορειται οτι εχει διαπράξει ο διαβόητος κακοποιός, ανάμεσα στις οποίες και οι δολοφονίες σε βάρος των δυο αστυνομικών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας το 2001. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε τέσσερις φορές ισόβια.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χειροπέδες σε 33χρονο για κοκαΐνη, πιστόλι και πλαστά ευρώ

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο, κλειστοί κεντρικοί δρόμοι

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment