PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σαμαράς: «Το λόμπι της δραχμής έχασε έναν αποφασιστικό γύρο»


Δήλωσε ο πρωθυπουργός, λίγο μετά το τέλος της συνάντησης του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Δίνουμε μια μάχη να ενισχύσουμε για να απομακρυνθεί ο κίνδυνος εξόδου της χώρα από το ευρώ, δίνουμε μια μάχη για να ενισχύσουμε την διαπραγματευτική θέση της χώρας και δίνουμε μια μάχη για να φέρουμε πιο κοντά αυτό που και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί αυτής της κυβέρνησης εθνικής ευθύνης έχουμε αποφασίσει και έχουμε υποσχεθεί να κάνουμε, να φέρουμε πιο κοντά την ανάκαμψη και την ανάπτυξη. Το λόμπι της δραχμής έχασε έναν αποφασιστικό γύρο» δήλωσε ο κος Σαμαράς, λίγο μετά το τέλος της συνάντησης του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι πολλή δουλειά ακόμη περιμένει την κυβέρνηση.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος και λίγο πριν κλείσουν οι πόρτες για τα τηλεοπτικά συνεργεία, ο κος Σαμαράς είπε στον κο Παπούλια «Νομίζω ότι έχει αρχίσει να γυρίζει το καράβι. Αυτό δε σημαίνει λιγότερο όγκο και ευκολότερη δουλειά. Πρέπει να τρέξουμε και τρέχουμε»,

«Μυρίζω αέρα Βερολίνου. Ενδιαφέρον ταξίδι», σχολίασε ο Κάρολος Παπούλιας.

Ο πρωθυπουργός θα έχει αύριο νέα σύσκεψη με τους κυρίους Βενιζέλο και Κουβέλη, με τους οποίους θα συζητήσει τα αποτελέσματα των επαφών του με τη γερμανίδα καγκελάριο και τον γάλλο πρόεδρο καθώς και τα 11,5 δισ. ευρώ που αναμένεται να κλειδώσουν με την επίσκεψη του υψηλόβαθμου κλιμακίου της τρόικας στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment