PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σαμαράς: «Θέτουν ψευτοδιλήμματα»


Ο πρόεδρος της ΝΔ από την Κυπαρισσία, τον πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στη Μεσσηνία.

“Ο κ. Παπανδρέου προσπαθεί να περάσει το μήνυμα, το καινούργιο ψευτοδίλημμα, Παπανδρέου ή χρεοκοπία. Και ξεχνάει ότι τη χρεοκοπία της ανάπτυξης, τον αφανισμό των μαγαζιών, των μικρομεσαίων, την αφαίμαξη του χαμηλοσυνταξιούχου και του χαμηλόμισθου την έχει φέρει αυτός με την πολιτική του μνημονίου”, τόνισε από την Κυπαρισσία πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στη Μεσσηνία, ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Αντ. Σαμαράς πρόσθεσε ότι “ο ελληνικός λαός, όμως, γνωρίζει. Ξέρει. Και το μήνυμα θα είναι καθαρό. Γιατί θα πρέπει να ξέρετε ότι στις εκλογές ο κόσμος δεν δέχεται μηνύματα. Στέλνει μηνύματα. Και το μήνυμα που θα στείλει είναι καθαρό: αλλάξτε πολιτική, δεν πάει άλλο”.

Ο κ. Σαμαράς, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ‘‘Πρώτο Θέμα’’, απαντώντας στην ερώτηση αν θα τεθεί ζήτημα εθνικών εκλογών ανάλογα με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, αναφέρει:

‘‘Αυτός είναι ένας εκβιασμός, ένα ψευτοδίλημμα που μπορεί να θέσει ή να υπονοήσει ο κ. Γ. Παπανδρέου. Δεν θα πιάσει, όμως. Εμείς δεν παίζουμε με τους θεσμούς ούτε μπλοφάρουμε. Σήμερα, το κυρίαρχο είναι να αλλάξουμε πορεία στην οικονομία. Το λέμε εμείς, το λένε όλο και περισσότεροι ειδικοί εδώ και έξω. Καιρός να το πει και ο λαός! Και θα το κάνει τον Νοέμβριο”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Leave a Comment