PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σαμαράς: «Ο λαός αποδοκίμασε»


Ικανοποιημένη εμφανίζεται η Ρηγίλλης από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Ικανοποιημένη εμφανίζεται η Ρηγίλλης από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Βασικό στοιχείο που δημιουργεί την ικανοποίηση είναι το αποτέλεσμα στην περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με το οποίο ο Βασίλης Κικίλιας, που ήταν προσωπική επιλογή και συνάμα στοίχημα του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, φαίνεται ότι κερδίζει τη δεύτερη θέση και περνάει στον δεύτερο γύρο.

Θετικό θεωρούν επίσης ότι ο υποψήφιος του κόμματος στην Πελοπόννησο, ο Δημήτρης Δράκος κατάφερε να καλύψει σημαντικό έδαφος και υπολείπεται πολύ λίγο του αντιπάλου του Πέτρου Τατούλη. Η Ρηγίλλης λέει ότι το αποτέλεσμα θα είναι ανοιχτό στον δεύτερο γύρο.

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται ακόμη στη ΝΔ, γιατί έχουν προβάδισμα στις περιφέρειες Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Ιονίων Νήσων που δύσκολα ανατρέπεται. Αυτές οι περιφέρειες θα κριθούν στον δεύτερο γύρο, η δε Ρηγίλλης θεωρεί ότι οι πιθανότητες είναι μαζί της.

Σε κάθε περίπτωση, η Ρηγίλλης θεωρεί ότι η στρατηγική του Αντώνη Σαμαρά απέδωσε. Υποστηρίζουν δε ότι οι πολίτες έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση, κατά της οικονομικής πολιτικής του μνημονίου, όπως είχε ζητήσει ο κ. Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς θα κάνει δήλωση αργά το βράδυ, εφόσον θα υπάρχει σαφής εικόνα για το αποτέλεσμα και ενώ θα έχει προηγηθεί η αντίστοιχη δήλωση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment