PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σαμαράς: «Δεν επιτρέπεται η αποχή»


Με σύνθημα «σύμπνοια, ενότητα και συσπείρωση» και υπογραμμίζοντας πως στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου δεν επιτρέπεται η αποχή, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς εμφανίστηκε βέβαιος κατά την περιοδεία του στην Καλαμάτα.

“Σύμπνοια, ενότητα και συσπείρωση”, ζήτησε από τους Μεσσήνιους ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, από την Καλαμάτα.

Ο κ. Σαμαράς, μιλώντας σε συγκεντρωμένους πολίτες στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με το συνδυασμό ”Δυνατή Πελοπόννησος”, στην Καλαμάτα, τόνισε ότι δεν επιτρέπεται η αποχή και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι ο πρώτος περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο θα είναι ο Δήμήτρης Δράκος.

Ακολούθως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετέβη στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και σε ομιλία του σε Καλαματιανούς που τον περίμεναν, αφού σημείωσε τις δυσκολίες τόσο του θεσμικού πλαισίου της εφαρμογής του “Καλλικράτη” και τις οικονομικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι νέοι δήμαρχοι, ζήτησε να στηριχθεί ο Παναγιώτης Νίκας και δήλωσε βέβαιος πως στις 7 Νοεμβρίου θα είναι και πάλι δήμαρχος Καλαμάτας.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, είχε επισκεφθεί το Επιμελητήριο Μεσσηνίας όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γιώργο Καραμπάτο και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και περιόδευσε στην αγορά της Καλαμάτας όπου μίλησε με πολλούς καταστηματάρχες.

Ο κ. Σαμαράς, συναντήθηκε επίσηςμε τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, στο Επισκοπείο, ενώ τελευταίος σταθμός της περιοδείας του στην Καλαμάτα ήταν η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας όπου προήδρευσε σύσκεψης με στελέχη του κόμματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment