PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σάλος με «κακοποιημένα» μοντέλα σε φωτογράφηση! (photos)



Σάλος έχει ξεσπάσει από την είδηση ότι περιοδικό μόδας σε φωτογράφησή του για την ομορφιά χρησιμοποίησε εικόνες με κακοποιημένες γυναίκες!

Σάλος έχει ξεσπάσει από την είδηση ότι περιοδικό μόδας σε φωτογράφησή του για την ομορφιά χρησιμοποίησε εικόνες με κακοποιημένες γυναίκες!!!!!

Οι αποκρουστικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Βουλγαρικό περιοδικό 12 έχουν από πολλούς χαρακτηριστεί ως «διεστραμμένες».

Η φωτογράφηση που έχει τον τίτλο Θύμα της ομορφιάς πραγματοποιήθηκε από τον φωτογράφο Vasil Germanov. Σε αυτήν έλαβαν μέρος έξι πανέμορφα μοντέλα τα οποία απαθανατίστηκαν με μαυρισμένα μάτια, πληγές, και αηδιαστικά εγκαύματα.

Ο Alison Meldrum μέλος της οργάνωσης Standing Together κατά της ενδοοικογενειακής βίας, σημείωσε τόνισε πως: «Δεδομένου ότι η βίας έχει παρουσιάσει τεράστια αύξηση στην σχέσεις μεταξύ των εφήβων, είναι πολύ ανησυχητικό να παρουσιάζεται ως τέχνη αυτό το είδος της διαστροφής…»

Κάθε μοντέλο είναι άψογα ντυμένο και βαμμένο αν φυσικά εξαιρέσει κανείς τα «χτυπήματα». Φορούν δημιουργίες του Valentino, μπλουζάκια H&M, ρούχα από την Βουλγάρικη εταιρεία Capasca καθώς και σκουλαρήκια Galdini.

Εν των μεταξύ στο site του περιοδικού υπάρχει το προειδοποιητικό μήνυμα ότι για να δει κάποιος τις επίμαχες φωτογραφίες, πρέπει να είναι πάνω από 16 ετών. Ειδάλλως απαιτείται γονική συναίνεση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο

Peristeri News

Πυροβόλησαν τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας

Peristeri News

Με τον φόβο μεγάλων σεισμών η Τουρκία

Peristeri News

Leave a Comment