PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σ-έξι Ατρόμητος πρόκρισης! (video)


Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς στο Καυτανζόγλειο ο Ατρόμητος! Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ήταν καταιγιστική και επικράτησε του Ηρακλή με το εντυπωσιακό 6-1, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κωτσόπουλο που πέτυχε τρία γκολ. Από ένα γκολ οι επανακάμψαντες, Ενσικουλού και Μανούσος και ένα ο Κουλούρης.

Μόλις στο 10’ με κεφαλιά του Κωτσόπουλου έπειτα από άστοχη έξοδο του Αμπάρη σε κόρνερ, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ, ενώ στο δεύτερο μέρος άρχισε η… καταιγίδα.

Ο Κωτσόπουλος κατάφερε και πάλι να βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα με κοντινή προβολή στο 47’, ενώ ο Ενσικουλού που είχε αντικαταστήσει από νωρίς τον τραυματία Βασιλακάκη, ετοίμασε ένα ακόμα γκολ για τον Κουλούρη (59’).

Πέντε λεπτά αργότερα σκόραρε ο ίδιος ο Αφρικανός, αξιοποιώντας την εξαιρετική μπαλιά του Γαρουφαλιά και πλάσαρε σε κενή εστία αφού πέρασε τον Αμπάρη.

Στο 73’ ήταν η σειρά του Μανούσου να χριστεί σκόρερ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ενώ στην τελευταία φάση του ματς, από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες ο Κωτσόπουλος έφτασε στο χατ-τρικ, ενώ είχε προηγηθεί το γκολ της τιμής με τον Χασομέρη στο 85’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη ήττα του Ηρακλή στην ιστορία του μέσα στο Καυτανζόγλειο

https://www.youtube.com/watch?v=iFtAnEOJ470

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Αλέκος Βοσνιάδης): Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης (65’ Πασάς), Κουκόλης, Γιαννίτσης, Στάμου (51’ Κλέιτον), Καλτσάς, Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Ρόβας (62’ Χασομέρης)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (72’ Στρούγγης), Βασιλακάκης (24’ Ενσικουλού), Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον (65’ Μανούσος)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

1.Ατρόμητος 3 (7-3)
2.Ηρακλής 3 (4-5)
3.ΠΑΣ Γιάννινα 3 (2-1)
4.Θύελλα Καμαρίου 0 (0-3)

Η τελευταία αγωνιστική (5/12)

Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα
Θύελλα Καμαρίου-Ατρόμητος

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment