Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ρωσία: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αποκτήσει στρατιωτική υπεροχή

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Όπως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου και δεσμεύθηκε ότι θα τηρήσει το σχέδιο εκσυγχρονισμού των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Η Μόσχα δεν θα επιτρέψει σε άλλες χώρες να εξασφαλίσουν στρατιωτική υπεροχή, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου και δεσμεύθηκε ότι θα τηρήσει το σχέδιο εκσυγχρονισμού των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

«Ο στόχος που έχει θέσει ο πρόεδρος – να αποτραπεί η εξασφάλιση στρατιωτικής υπεροχής άλλων έναντι της Ρωσίας – θα τηρηθεί άνευ όρων», ανέφερε ο κ. Σόιγκου, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Interfax.

Η Ρωσία θα ενισχύσει τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις σε στρατηγικής σημασίας περιοχές γύρω από τη χώρα, απαντώντας στην «πολιτικο-στρατιωτική» κατάσταση που περιβάλλει τη χώρα, ανήγγειλε επίσης ο υπουργός Άμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass.

«Με αυτόν τον στόχο, σχεδιάζουμε να ενισχύσουμε τα στρατεύματά μας σε στρατηγικές περιοχές», πρόσθεσε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ιαπωνία: Πάνω από 100.000 οι αιωνόβιοι για πρώτη φορά

Peristerinews.gr Newsroom

Σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία κοιτούν προς την ΕΕ

Peristerinews.gr Newsroom

Ο Ντόναλντ Τραμπ «θα λάτρευε» να δει μία ενωμένη Ιρλανδία

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment