PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ροντούλης προς κυβέρνηση: «είστε ψεύτες, απατεώνες και γομάρια!» (video)


Αρχίζει να θυμίζει ασιατικό κοινοβούλιο η κατάσταση στη Βουλή ή μας φαίνεται;

Οξεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο (τρίτεκνος και ο ίδιος) βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης με αφορμή το ζήτημα των περικοπών στους τρίτεκνους.

«Παλιότερα είχα πει ότι είστε ψεύτες, απατεώνες και παπατζήδες. Ανακαλώ. Είστε ψεύτες, απατεώνες και γομάρια» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ!

Όπως ήταν φυσικό, οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε προκάλεσαν την αντίδραση του προεδρεύοντος αντιπροέδρου Γρηγόρη Νιώτη που ζήτησε από τον Αστέριο Ροντούλη νας ανακαλέσει.

«Δεν ανακαλώ» απάντησε ο τελευταίος και τότε ο αντιπρόεδρος του επέβαλλε το πειθαρχικό μέτρο της ανάκλησης στην τάξη, το οποίο σπάνια επιβάλλεται. Αρχίζει να θυμίζει ασιατικό κοινοβούλιο η κατάσταση στη Βουλή ή μας φαίνεται;

Αργότερα ο κ. Ροντούλης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ανέφερε ότι χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη έκφραση επειδή είναι… «χωριάτης» και ήθελε να μεταφέρει την αγανάκτηση που επικρατεί στις πόλεις και τα χωριά για ένα μέτρο που ανοίγει την πόρτα, όπως υποστήριξε, για τη γενική κατάργηση των επιδομάτων στους πολύτεκνους.

Υποστήριξε επίσης ότι το μέτρο της κατάργησης των επιδομάτων έχει κριθεί παράνομο και αντισυνταγματικό από το 2001 ήδη από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment