PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ρόμπι: «Ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια»


Ενθουσιασμένος για την ανάδειξή του ως MVP της 1ης αγωνιστικής της Α1 δήλωσε ο γκαρντ/φόργουορντ του Περιστερίου.

Ενθουσιασμένος για την ανάδειξή του ως MVP της 1ης αγωνιστικής της Α1 δήλωσε ο γκαρντ/φόργουορντ του Περιστερίου Ρίτσαρντ Ρόμπι ο οποίος «υποσχέθηκε» πως τα καλύτερα για τον ίδιο και την ομάδα του θα έρθουν στη συνέχεια.

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή στον πρώτο μου αγώνα στην Ελλάδα να κατακτώ τον τίτλο του MVP. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτή η προσωπική διάκριση συνδυάστηκε με τη νίκη της ομάδας μου σε ένα πολύ δύσκολο, αν και εντός έδρας παιχνίδι», δήλωσε ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας προσθέτοντας.

«Πριν έρθω στην Ελλάδα είχα πάρει πολλές πληροφορίες σχετικά με τη δυναμική του πρωταθλήματος, πληροφορίες που βγήκαν αληθινές από τον πρώτο μου αγώνα. Κάθε ματς έχει χαρακτήρα αγώνα πλέι-οφ, δίχως αύριο δηλαδή και πρέπει να είσαι συνεχώς συγκεντρωμένος στον στόχο σου και στον στόχο της ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι πήγαμε πολύ καλά τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου το Περιστέρι και πανηγυρίσαμε μία σημαντική νίκη».

Όσο για την προσωπική του απόδοση; «Βρέθηκα για σχεδόν 36 λεπτά στο παρκέ και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα μου. Έβγαλα δύναμη, ενέργεια και ό,τι μου ζήτησε ο προπονητής. Πιστεύω ότι αγώνα με τον αγώνα θα είμαστε ακόμη καλύτεροι ενώ υπόσχομαι ακόμη καλύτερες εμφανίσεις για τους φιλάθλους της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment