PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ρέμος και Κιάμος για δυο μοναδικές συναυλίες στο Περιστέρι!


Μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής θα βρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο Περιστέρι.

Από τις 2 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2023 Περιστεριώτες και μη θα μπορούν να διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ στις εκατοντάδες εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Πέρα από τις μεγάλες συναυλίες από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ στην Πλατεία Δημαρχείου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να διασκεδάσουν με το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα Γιορτινά Τρενάκια και το εορταστικό εργαστήριο ξωτικών με τον Αϊ Βασίλη!!!

Καθημερινά διοργανώνονται καλλιτεχνικά δρώμενα στην πλατεία του Δημαρχείου με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, μάγων, αλλά και μεγάλες συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, παρουσιάσεις βιβλίων και μουσικά δρώμενα.

Αντώνης Ρέμος και Πάνος Κιάμος σε δυο μεγάλες συναυλίες

Μαζί με το εορταστικό κλίμα ο Δήμος Περιστερίου θα προσφέρει και δωρεάν διασκέδαση με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής σκηνής να έρχονται στην πόλη μας.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής στο φαντασμαγορικό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, ο Αντώνης Ρέμος θα βρεθεί στη σκηνή τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες του.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα είναι με ελεύθερη είσοδο.

Μια ακόμα μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 19:00 όταν στο Περιστέρι θα εμφανιστεί ο Πάνος Κιάμος που αναμένεται να προσελκύσει μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του.

Για τους πιο μεγάλους ο Πασχάλης και η Μπέσσυ Αργυράκη θα τραγουδήσουν και πάλι στην πόλη μας, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, σε ένα πάρτυ γεμάτο επιτυχίες από τους OLYMPIANS και τις δεκαετίες 60′ 70′ 80′ 90′ μέχρι σήμερα.

Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment