PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Rambo: Last Blood


Ο Σιλβέστερ Σταλόνε είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τον κύκλο του «Rambo», του παρασημοφορημένου ήρωα των Ειδικών Δυνάμεων και πρώην βετεράνου του Βιετνάμ, με την ταινία «Rambo: Last Blood».

Ο τίτλος φαντάζει ως ο πλέον κατάλληλος για να «κλείσει» μια σειρά ταινιών, η οποία ξεκίνησε το ταξίδι της από τις ζούγκλες του Βιετνάμ το 1982, με τίτλο «First Blood». Το σενάριο, το οποίο είναι ήδη έτοιμο, διαδραματίζεται στη Μέση Ανατολή, όπου ο Σταλόνε δίνει μάχη ενάντια στην παγκόσμια απειλή της τρομοκρατίας. Ο Ιταλοαμερικανός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης διαψεύδει, ωστόσο, φήμες που τον θέλουν να πολεμά το ισλαμικό κράτος.

Μιλώντας για την ταινία, ο Σταλόνε είχε σημειώσει πως σε συνεργασία με τους ντόπιους από το Ιράκ και τη Συρία, σε μέρη όπου βρίσκονται τα οχυρά των τζιχαντιστών, θα προσπαθήσει να δώσει μια άκρως ρεαλιστική χροιά στην ταινία. Πρόκειται, δηλαδή, για μια πιο έντονη και αληθινή ταινία «Rambo», λίγο πριν «συνταξιοδοτηθεί» ο ήρωας.

Θυμίζουμε πως το «Rambo II – Η Αποστολή», παραγωγής 1985, σκηνοθέτησε ο Έλληνας Τζορτζ Κοσμάτος και το «Rambo III», του 1988, ο Πήτερ Μακ Ντόναλντ, ενώ στο καστ συμμετείχε και ο Σπύρος Φωκάς.

Μάλιστα, η τρίτη συνέχεια του Rambo πέρασε στη δεκαετία του 1990 στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως η ταινία με την περισσότερη βία, αφού αποτυπώνει 221 βίαιες πράξεις και 108 νεκρούς.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πρωταγωνίστησε, σκηνοθέτησε και έγραψε την τέταρτη ταινία της σειράς, η οποία στοίχισε 50 εκατομμύρια δολάρια και γυρίστηκε στις ΗΠΑ, το Μεξικό και την Ταϋλάνδη. Στις 19 Μαρτίου 2008 οι εισπράξεις της ανήλθαν παγκοσμίως στα 101 εκατομμύρια δολάρια.

John-Rambo

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

Peristeri News

Περιστέρι: Συναυλία αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση από το ΚΚΕ

Peristeri News

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Leave a Comment