PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ραγδαίες εξελίξεις από ώρα σε ώρα.


Συνεδριάζει στις 6 το υπουργικό, στους G-20 αύριο ο Παπανδρέου.

Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο συγκάλεσε για τις 6 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου καθώς αποφάσισε ξαφνικά να αλλάξει το χαρακτήρα της άτυπης κυβερνητικής σύσκεψης που είχε ανακοινωθεί από το πρωί.

Ταυτόχρονα όμως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί αύριο στη Νίκαια για να συμμετάσχει στη σύσκεψη των G20 που διεξάγεται στη Νίκαια καλεσμένος των Γάλλων διοργανωτών και με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα.

Κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια τις προθέσεις του κ. Παπανδρέου αλλά ούτε και το αν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης η κυβέρνηση θα έχει τη δεδηλωμένη καθώς μετά την απόφαση της κυρίας Μιλένας Αποστολάκη να ανεξερητοποιηθεί η κυβέρνηση στηρίζεται σε 152 βουλευτές και μετά τη δήλωση της κυρίας Εύας Καϊλή ότι δεν προτίθεται να παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Ανεξαρτήτως αυτών, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε νωρίτερα με την καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ την οποία ενημέρωσε για το δημοψήφισμα. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η κυρία Μέρκελ εξέφρασε την κατανόησή της στην απόφαση του πρωθυπουργού. Η ίδια πάντως σε δήλωσή της επισήμανε ότι «διακυβεύονται πάρα πολλά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment