PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πυροβόλησε τη φίλη του και στη συνέχεια προσπάθησε να καεί ζωντανός


Σοκ στην κοινωνία της Ερμιονίδας έχει προκαλέσει το περιστατικό που συνέβη το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Σοκ στην κοινωνία της Ερμιονίδας έχει προκαλέσει το περιστατικό που συνέβη το πρωί της Πρωτοχρονιάς, όταν ένας 39χρονος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο την 32χρονη φίλη του, τραυματίζοντάς την στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια ο 39χρονος προσπάθησε να καε ί ζωντανός, μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του και βάζοντας φωτιά. Ωστόσο με την παρέμβαση κάποιων που αντιλήφθηκαν το περιστατικό και προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, ο 39χρονος βγήκε από το όχημα έχοντας σοβαρά εγκαύματα.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου κι αφού σταθεροποιήθηκε η κατάστασή της στα επείγοντα περιστατικά, στη συνέχεια διακομίστηκε για νοσηλεία σε νευροχειρουργική μονάδα νοσοκομείου της Αθήνας.

Ο 39χρονος διακομίστηκε κι αυτός στο νοσοκομείο Ναυπλίου με σοβαρά εγκαύματα και οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ το απόγευμα διακομίστηκε σε μονάδα πλαστικής χειρουργικής στην Αττική.

Θύμα και δράστης νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και το προανακριτικό έργο από τις αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment