• Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Πυροσβεστική: 49 δασικές πυρκαγιές μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο

Peristeri News
Ιούλιος25/ 2021

Αντιμέτωπη με συνολικά 49 δασικές πυρκαγιές βρέθηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση την Κυριακή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική εκδηλώθηκαν 49 δασικές πυρκαγιές και συνολικά επιχείρησαν 919 πυροσβέστες με 26 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 352 οχήματα, 23 αεροσκάφη και 9 ελικόπτερα.

Συνδρομή παρείχαν ακόμα υδροφόρες Ο.Τ.Α. και μηχανήματα έργου.

Η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στην Τ.Κ. Αραχναίου του δήμου Ναυπλίου Αργολίδας, είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 67 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα, 2 Α/Φ (CL 215) και 4 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Ζάκυνθος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στις Νερατζούλες

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Νερατζούλες Ζακύνθου, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σαλαμίνα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή Άγιος Νικόλαος

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Άγιος Νικόλαος στη Σαλαμίνα, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος.