PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

«Πυρά» του Δημάρχου Θ. Κοτσαμπά κατά του Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης


Επειδή ακύρωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πετρούπολης για τον διπλασιασμό των δημοτικών τελών σε Super Market και τράπεζες

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Θωμάς Κοτσαμπάς, επειδή ακύρωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πετρούπολης για τον διπλασιασμό των δημοτικών τελών σε Super Market και τράπεζες.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Κοτσαμπάς υπογραμμίζει τα εξής:

«Σαν Δημοτική Αρχή του Δήμου Πετρούπολης, θέσαμε από την αρχή της θητείας μας σαν στόχο, τη λήψη μέτρων που θα ανακούφιζαν τους εργαζόμενους και τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους του Δήμου μας.

Αυτό το θεωρήσαμε επιβεβλημένο, ιδιαίτερα σε συνθήκες έντονης κρίσης και με την Κυβέρνηση να έχει εξαπολύσει σφοδρή επίθεση ενάντια στα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Σ’ αυτό το πνεύμα, μεταξύ άλλων, αποφασίσαμε ομόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο, τη μείωση των δημοτικών τελών κατά 50% σε νέες επιχειρήσεις των δημοτών της Πετρούπολης και τον διπλασιασμό των δημοτικών τελών, σε αλυσίδες Super Market και τράπεζες της περιοχής μας.

Αυτές τις αποφάσεις ακύρωσε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, δείχνοντας τον αντιλαϊκό ρόλο που επιφυλάσσουν για την Τοπική Διοίκηση, αξιοποιώντας γι’ αυτό, όλο το νομοθετικό πλέγμα που έχει στηθεί γύρω από τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Δηλώνουμε πως θα αντιπαλέψουμε με κάθε τρόπο αυτές τις μεθοδεύσεις.

Καλούμε τους εργατοϋπαλλήλους και τους αυτοαπασχολούμενους της Πετρούπολης, να βρίσκονται σε ετοιμότητα, για να αποκρούσουν τώρα και στο μέλλον κάθε αντιλαϊκή επέμβαση».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Σύσκεψη για θέματα αθλητισμού στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας

Peristeri News

Leave a Comment