PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πυρά της Αντιπολίτευσης για την ομιλία Παπανδρέου


Πυρά κατά του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και της οικονομικής πολιτικής εξαπέλυσαν τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.

Πυρά κατά του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και της οικονομικής πολιτικής εξαπέλυσαν τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας την ομιλία Παπανδρέου από το βήμα της 76ης ΔΕΘ.

«Αντί να απολογηθεί για τα αδιέξοδα, που έφερε η πολιτική του, προτίμησε την πολυπαιγμένη κασέτα, ότι για όλα φταίνε οι άλλοι», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης και πρόσθεσε: «ο κόσμος είδε, έμαθε, έπαθε και ξέρει. Ο πρωθυπουργός, με την εμμονή του, σε μια λάθος συνταγή και την αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησής του, προκαλεί ένταση των διεθνών πιέσεων, αβεβαιότητα και ανησυχία στους πολίτες, φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό, ακόμη βαθύτερη ύφεση, στέγνωμα της αγοράς, κατάθλιψη και οργή στην κοινωνία. Αν αυτά είχε να πει ο κ. Παπανδρέου, καταλαβαίνουμε γιατί προσπαθούσε επί μέρες να αποφύγει τη Θεσσαλονίκη».

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ καλεί τον λαό σε αγώνα και επισημαίνει: «είναι ανατριχιαστικό αλλά αποκαλυπτικό για το πού οδηγούν το λαό, το ότι ο πρωθυπουργός υπόσχεται έναν εργαζόμενο σε κάθε οικογένεια».

«Ο κ. Παπανδρέου έκανε μια προεκλογική ομιλία που θα μπορούσε να είχε κάνει το 2009. Ο άνθρωπος ζει στον κόσμο του», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ενώ ο ΣΥΝ σχολίασε ότι «πρόκειται για την πολιτική που διαλύει την οικονομία, χρεοκοπεί την κοινωνία και οδηγεί ολοταχώς τη χώρα στην περιθωριοποίηση».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment