PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ψωμιάδης: «Tέτοια χούντα δεν πέρασε πουθενά»


«Αυτό που λείπει σήμερα είναι μόνο τα τανκς. Κατά τα άλλα τέτοια χούντα δεν πέρασε πουθενά», είπε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Αυτό που λείπει σήμερα είναι μόνο τα τανκς. Κατά τα άλλα τέτοια χούντα δεν πέρασε πουθενά»

«Βαριές κουβέντες» χρησιμοποίησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» (ANT1 TV), προκειμένου να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

«δεν υπάρχει κράτος σήμερα» και ότι «έχει διαλυθεί», λόγω των προβλημάτων και των δυσλειτουργιών που επικρατούν σε μια σειρά από τομείς, της αυτοδιοίκησης συμπεριλαμβανομένης.

Όσον αφορά τη συναίνεση, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας (ο οποίος είναι αντιμέτωπος εδώ και καιρό με το ενδεχόμενο καθαίρεσης λόγω της καταδίκης του από τη Δικαιοσύνη), παρατήρησε ότι η συναίνεση δεν πρέπει να υπάρξει μεταξύ των κομμάτων, αλλά στο… εσωτερικό της κυβέρνησης, όπως επίσης ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στον κομματικό του μηχανισμό.

Ο κ. Ψωμιάδης υπενθύμισε μεταξύ άλλων ότι οι «πράσινοι συνδικαλιστές» έχουν αρχίσει να δηλώνουν, όπως συνέβη πρόσφατα με την ΠΑΣΚΕ ΟΤΑ, ότι δεν θέλουν να έχουν σχέση με το κυβερνών κόμμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment