PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ψηφίστηκε επί της αρχής το Μεσοπρόθεσμο



Μόνο από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Ψηφίστηκε επί της αρχής και μόνο από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Κατά ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, ενώ απείχαν οι βουλευτές των κομμάτων της Αριστεράς.

Με βάση το πρόγραμμα, και εφόσον δεν υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις, την επόμενη εβδομάδα θα γίνει δεύτερη ανάγνωση του Μεσοπρόθεσμου στην Επιτροπή και στη συνέχεια θα πάρει το δρόμο προς ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής.

Νωρίτερα ο κ. Παπακωνσταντίνου στην τοποθέτησή του παραδέχτηκε ότι έγιναν λάθη και παραλήψεις, υπογράμμισε ωστόσο την ανάγκη να προχωρήσουν οι παρεμβάσεις στην οικονομία και τόνισε ότι «η χώρα παραμένει όρθια και μπορεί να συζητάει το μέλλον της».

Πρόσθεσε επίσης ότι «αυτή η εθνική προσπάθεια που ξεκίνησε η κυβέρνηση θα συνεχιστεί και από την νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τον ανασχηματισμό».

Στην ακρόαση των αρμόδιων φορέων πάντως, οι εκπρόσωποι από τη ΓΣΕΕ, τη ΓΣΕΒΕ, την ΕΣΕΕ και την ΠΟΜΙΔΑ έβαλλαν ομαδικά κατά των νέων μέτρων, τα οποία όπως είπαν έχουν εισπρακτικό και φορολογικό χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment