Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ψηφίστηκαν τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ψηφίστηκε επί της αρχής από την κυβερνητική πλειοψηφία στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης. Το πολυνομοσχέδιο καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση (ΝΔ, ΔΗΣΥ, ΧΑ, ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων).

Νωρίτερα, κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας επί της αρχής του νομοσχεδίου, εκ μέρους της Ένωσης Κεντρώων, ο Δημήτρης Καβαδέλλας δήλωσε «παρών» προκαλώντας έκπληξη, ακόμη και στο προεδρείο, καθώς ο ειδικός αγορητής του κόμματος, Μάριος Γεωργιάδης, είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη συνεδρίαση ότι «η Ένωση Κεντρώων καταψηφίζει με χέρια και με πόδια» το νομοσχέδιο.

Ο προεδρεύων, Νίκος Μανιός, ρώτησε τον κ. Καβαδέλλα αν το «παρών» που εκφώνησε είναι δήλωση ψήφου της Ένωσης Κεντρώων ή δήλωση παρουσίας του βουλευτή. Μετά από λίγο, ο ειδικός αγορητής, Μάριος Γεωργιάδης, εισήλθε στην αίθουσα και δήλωσε ότι η Ένωση Κεντρώων καταψηφίζει το νομοσχέδιο, όπως έχει δηλώσει εξ’ αρχής. Ο προεδρεύων έκανε δεκτή τη δήλωση του κ. Γεωργιάδη και ζήτησε να διορθωθεί το πρακτικό της ψηφοφορίας.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment