PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Προβληματισμός των κατοίκων στην Τρώων στο Μπουρνάζι


Δεν χρειάζεται κόπος για να δει ο καθένας από εμάς τι ακριβώς συμβαίνει στις νησίδες ασφαλείας της οδού Τρώων στο Μπουρνάζι.

Οι νησίδες, εδώ και χρόνια προσπαθούν να… “παίξουν” το ρόλο τους, αλλά στέκεται αδύνατο… όπως αποδεικνύεται και στις εικόνες του PeristeriNews.gr,  που αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα.

Δέντρα και κάθε είδους φυτά ξεριζωμένα και ανύπαρκτα. Το χώμα έχει γίνει τσιμέντο και οι σωλήνες του ποτίσματος κατεστραμμένες, δείχνουν πως κάποτε, γίνονταν προσπάθειες  αυτές οι νησίδες να συμβάλλουν θετικά στη ποιότητα ζωής των κατοίκων της γύρω περιοχής.

“Η λαϊκή του Σαββάτου, αποτελείωσε το λίγο πράσινο που είχαμε στη γειτονιά μας”, είπε στο PeristeriNews.gr, ένας δημότης και συνέχισε:

“Εδώ και χρόνια οδηγοί και άλλοι που έρχονται στη λαϊκή, είτε για να πουλήσουν, είτε για να ψωνίσουν, δεν προσέχουν το δημόσιο χώρο και αρκετές φορές παρκάρουν ακόμη και φορτηγά επάνω στις νησίδες, ενώ οι πλανόδιοι απλώνουν τις πραμάτειες τους σαν να είναι ιδιόκτητος ο χώρος και ό,τι υπάρχει γύρω από δέντρο ή φυτό, σιγά σιγά εξαφανίζεται…Ενημερώνουμε για το πρόβλημα την αρμόδια υπηρεσία, αλλά ακόμη περιμένουμε…”

Φίλοι αναγνώστες, η παρουσία πρασίνου στη πόλη μας δεν είναι αρκετή κι επειδή η πόλη ολοένα και γιγαντώνεται, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση και στη φύλαξή του, και επίσης δεν χρειάζεται να έχουν οι κάτοικοι την κατάλληλη γνωριμία για να σκύψουν στο πρόβλημα οι αρμόδιοι, οι οποίοι συνομιλώντας με τους κατοίκους που γνωρίζουν και ζουν τη θλιβερή κατάσταση θα πρέπει να “αναστήσουν” το πράσινο της γειτονιάς τους!

Χριστίνα Αντωνάτου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment