PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προβλήματα από την κακοκαιρία


Σοβαρά προβλήματα στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας προκάλεσε η χθεσινοβραδινή νεροποντή.

Σοβαρά προβλήματα στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας προκάλεσε η χθεσινοβραδινή νεροποντή.

Στην Αττική, τα περισσότερα προβλήματα εντοπίστηκαν, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην Ελευσίνα και την Ηλιούπολη από όπου έγιναν δεκάδες κλήσεις για πλημμύρες σε υπόγεια ενώ και μέσα στο νοσοκομείο Σωτηρία πλημμύρισε ένα υπόγειο.

Η οδός Πειραιώς έκλεισε και στα δύο ρεύματα, από την οδό Χαμοστέρνας έως την Πέτρου Ράλλη, λόγω μεγάλης συγκέντρωσης υδάτων.

Επίσης στο γήπεδο του Αιγάλεω αναβλήθηκε ο αγώνας Ηλιούπολη-Ολυμπιακός για το κύπελο Ελλάδος, ενώ στην οδό Αθηνάς 49 ξέσπασε πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα σε ισόγειο υποκατάστημα του ΟΤΕ.

Στη Θεσσαλονίκη, ένας άνδρας, που παρασύρθηκε από χείμαρρο στη Θέρμη, αγνοείται.

Συγκεκριμένα ένας 22χρονος προσπάθησε να περάσει με το ΙΧ του μέσα από το χείμαρρο που είχε “φουσκώσει”, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και αυτός με το κινητό του τηλέφωνο κάλεσε σε βοήθεια τη μητέρα του και τον πατέρα του. Αυτοί πήγαν στην περιοχή, αλλά και οι τρεις παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά. Μετά από προσπάθειες των σωστικών συνεργείων βρέθηκαν ζωντανοί ο γιος και η μητέρα, ενώ αγνοείται ο πατέρας.

Επίσης στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή τα συσσωρευμένα νερά σε αρκετά σημεία του οδοστρώματος είχαν σαν αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με δυσκολία.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν αρκετές πτήσεις, εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας, και κατευθύνθηκαν στην Αθήνα.

Αστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες επικρατεί και σήμερα σχεδόν σε όλη τη χώρα, ενώ βελτίωση αναμένεται από το μεσημέρι. Στο Αιγαίο οι βοριάδες πνέουν θυελλώδεις και φθάνουν τα 9 μποφόρ, ενώ αισθητή είναι η πτώση της θερμοκρασίας.

Στα βόρεια αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά και η θερμοκρατία θα φθάσει του 11 βαθμούς Κελσίου. Άστατος καιρός επικρατεί και στα κεντρικά και νότια με τη θερμοκρατία στους 17 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη σημειώνονται βροχές και καταιγίδες με τη θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις επικρατούν στην Αττική, ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Βροχερός είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία θα φθάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment