PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προβλήματα από την κακοκαιρία


Προβλήματα σε όλη την Αττική, με διακοπές κυκλοφορίας και πλημμύρες, δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση.

Προβλήματα σε όλη την Αττική, με διακοπές κυκλοφορίας και πλημμύρες, δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση. Η πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες από 400 κλήσεις για βοήθεια, κυρίως για πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα, σε όλο το λεκανοπέδιο, αλλά ειδικότερα στα Νότια Προάστια. Τριάντα έξι συνεργεία με 80 πυροσβέστες βρίσκονται συνεχώς στο δρόμο και επεμβαίνουν στα σημεία που δέχονται κλήσεις για προβλήματα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, από χθες παραμένουν κλειστοί, λόγω συγκέντρωσης υδάτων, η λεωφόρος Αρίων στην Αρτέμιδα, από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος, και η οδός Αγίου Χριστοφόρου στον οικισμό Πετμεζά, στα Σπάτα, ενώ επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη διασταύρωση Μαραθώνος και Αγίας Κυριακής στο Πικέρμι, και στην επαρχιακή οδό Μαρκόπουλου-Καλάμου από τη γέφυρα Σώτου.

Μόνο από την αριστερή λωρίδα κινούνται τα οχήματα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος της Χαλυβουργικής.

Επίσης, λόγω χιονόπτωσης, είναι κλειστή η λεωφόρος Πάρνηθος από το τελεφερίκ και πάνω, και η παλιά εθνική οδός Ελευσίνας-Θήβας μόνο για τα βαρέα οχήματα, από το τέταρτο χλμ έως τη Βοιωτία. Τα αυτοκίνητα στο τμήμα αυτό, κινούνται με δυσχέρεια.

Εξάλλου, απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων λόγω των ισχυρών ανέμων στα πελάγη, που φθάνουν έως και τα 9 μποφόρ.

Από τον Αργοσαρωνικό έως την Αίγινα τα δρομολόγια των πλοίων πραγματοποιούνται κανονικά, ενώ δεν έγιναν τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για Υδρα-Σπέτσες και Πόρτο Χέλι.

Απο Σαλαμίνα δεν φεύγουν μόνο τα μικρά σκάφη για Πέραμα.

Σταδιακή εξασθένιση των έντονων φαινομένων που έπληξαν τη χώρα αναμένεται από το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment