PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προβλήματα από τη νεροποντή στην Αττική



Πλημμυρισμένοι δρόμοι.

Εκτεταμένα προβλήματα έχει προκαλέσει η ισχυρή βροχόπτωση που σημειώνεται από νωρίς το πρωί στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Λόγω της συσσώρευσης υδάτων, κλειστή είναι η οδός Πειραιώς από την Π. Ράλλη έως την Χαμοστέρνας, η Λ. Δημοκρατίας στο Κερατσίνι από Γρηγορίου Λαμπράκη έως Ιχθυόσκαλα, αλλά και ο περιφερειακός της Ελευσίνας.

Εκατοντάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων σε σπίτια και καταστήματα σε όλη την Αττική, και κυρίως στα δυτικά προάστια, έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Προβλήματα υπάρχουν και στην ηλεκτροδότηση περιοχών του Πειραιά, όπου σημειώνονται διακοπές ρεύματος.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα κεντρικά και βόρεια προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική, θα σημειωθούν βροχές και πιθανόν καταιγίδες, ωστόσο από το μεσημέρι αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί εντάσεως 4 με 6 μποφόρ που από το μεσημέρι σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Πέντε συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης – Κατασχέθηκαν 2,5 κιλά ναρκωτικών

Peristeri News

Περιστέρι: Τους έκλεψαν τα εργαλεία και έγιναν καπνός (vid)

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Έκφρασης με θέμα «Stop – bullying» στο 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment