PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα κοινωνικές συναναστροφές.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την δύναμη, την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου να διεκδικήσεις την καλύτερη δυνατή εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές, όμως εσύ δείχνεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ότι και αν προκύψει, προβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες, την αντίληψη και την θετική σου διάθεση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό σου δίνει την δυνατότητα να καταφέρεις να δρομολογήσεις οικονομικά θέματα που μπορεί να εκκρεμούσαν ή ακόμα και να δεις τις οικονομικές σου απολαβές να αυξάνονται από συνεργασίες που έχεις. Προσοχή μόνο σε τυχόν εκνευρισμό που μπορεί να χαλάσει το κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο με το κέφι, την αισιοδοξία και την παιδικότητα να είναι στα ύψη. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την δυνατότητα να εκδηλώσεις την δημιουργικότητά σου με εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο και να δρομολογήσεις δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν να αναπτύξεις. Γίνεσαι το επίκεντρο όπου και αν βρεθείς, καθώς έχεις την θετικότητα και την διαίσθηση να κατανοήσεις και να ικανοποιήσεις τους γύρω σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό σε ωθεί στο να γίνεις έντονα δραστήριος και αισιόδοξος όσον αφορά τις συνεργασίες σου, καλό θα ήταν όμως να είσαι προσεκτικός γιατί ανταγωνιστικές συμπεριφορές είναι πιθανό να χαλάσουν το κλίμα και να φέρουν έντονες συγκρούσεις και προστριβές. Μείνει στην καλή διάθεση και δεν θα χάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ενδιαφέρον σου έχει στραφεί στην οικογένεια και σε θέματα που είναι πιθανό να έχουν προκύψει και θα πρέπει να ασχοληθείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ψυχική δύναμη, την αισιοδοξία και την διαίσθηση να δρομολογήσεις οικογενειακές εκκρεμότητες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δάνεια ή επενδύσεις που θέλεις να κάνεις ευνοούνται και θα έχεις την στήριξη των οικείων σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό σε κάνει πολύ δυναμικό αλλά και συνάμα αρκετά νευρικό, κάτι που μπορεί να εκτονωθεί στο εργασιακό περιβάλλον και να υπάρξουν εντάσεις. Είναι προτιμότερο να στρέψεις την ενέργειά σου στο να λύσεις εκκρεμότητες και αγγαρείες στην εργασία, παρά να μπεις σε προστριβές με συναδέρφους, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επικοινωνία είναι στα καλύτερά της και αυτό που επιθυμείς έντονα σήμερα είναι να στραφείς στο στενό σου περιβάλλον και να ανταλλάξεις απόψεις με αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη στην Παρθένο με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί ευεργετικά τόσο στις στενές σου σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες σου, αφού οι ιδέες σου, η θετική σου σκέψη και η διαίσθησή σου δίνουν τις κατάλληλες λύσεις σε ότι και αν προκύψει. Έντονα επίσης δημιουργική ημέρα, καθώς το εξάγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό βγάζει την καλλιτεχνική σου φύση στην επιφάνεια και είναι πολύ πιθανό να βάλεις στο πρόγραμμά σου παραστάσεις που σε ενδιαφέρουν, καθώς είναι κάτι που θα σε ευχαριστήσει πάρα πολύ. Προσοχή μόνο στις υπερβολές και στην ένταση που μπορεί να μεταδώσεις για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, τα οικονομικά σου είναι στο προσκήνιο και στην σκέψη σου και προσπαθείς να βρεις λύσεις για οικονομικές εκκρεμότητες ή θέματα που έχουν προκύψει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ώθηση να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές από την εργασία σου, καθώς αποδεικνύεις με την συμπεριφορά σου, την αισιοδοξία και την σοφία σου ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις ότι και αν προκύψει με τον καλύτερο τρόπο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό σου δίνει την δυνατότητα να απευθυνθείς στην οικογένειά σου και να βρεις την κατάλληλη στήριξη, πρόσεχε μόνο γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις. Βγάλε την θετική σου πλευρά στους οικείους σου και θα νιώσεις πιο σίγουρος από ποτέ για τον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου η προσοχή σου στρέφεται στις προσωπικές σου ανάγκες και στο πως θα δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν αυτά που ζητάς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την δυνατότητα να προβάλεις αυτά που έχεις ανάγκη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με κέφι, αισιοδοξία και πίστη για τον εαυτό σου. Είσαι έντονα δημιουργικός και εκδηλωτικός και αυτό γίνεται εμφανές και στις προσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό σου βγάζει έντονη κοινωνικότητα και δεν χάνεις πάρτι ή κοινωνικό γεγονός που να μην βρεθείς. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις πολύ νευρικός και αυτό να δημιουργήσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο, ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα, σου ξυπνούν μνήμες και απωθημένα του παρελθόντος και μπορεί να σου χαλάσει η διάθεση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί ευεργετικά και βρίσκεις την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου. Σε αυτό είναι πιθανό να σε βοηθήσουν και μέλη της οικογένειας σου. Θεωρείς ότι ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που μόνο αρνητικά συναισθήματα σου βγάζουν και βλέπεις με θετικό μάτι την πορεία σου από εδώ και πέρα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή σου, πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να βγάλεις ένταση που να προξενήσει παρεξηγήσεις αλλά είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν σπατάλες αν χάσεις το μέτρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου στον φιλικό σου περίγυρο. Η εξωστρέφειά σου είναι εμφανής και δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς με φίλους και να συζητήσεις με αυτούς τους μελλοντικούς σου στόχους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε γεμίζει αισιοδοξία και δυναμικότητα, κάτι που φαίνεται στις απόψεις αλλά και στις ιδέες σου. Δεν είναι απίθανο να δεχτείς προτάσεις για εμπορικές συμφωνίες, καθώς δείχνεις να μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα με εξαιρετικό τρόπο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Άρη – Δία στο ζώδιό σου σε διευκολύνει στο να προβάλλεις τον εαυτό σου, να είσαι μόνο προσεκτικός γιατί μπορεί να γίνεις απότομος και εγωκεντρικός και να προκληθούν προστριβές με συνεργάτες ή πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο όλη σου η προσοχή στρέφεται στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες είναι πολλές και θα πρέπει να ανταποκριθείς επιτυχώς σε όλες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την εσωτερική δύναμη, την ευχάριστη διάθεση αλλά και την διαισθητικότητα να δρομολογήσεις με τέτοιο τρόπο τα επαγγελματικά σου ώστε να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για αύξηση του εισοδήματός σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό σε βάζει σε διαδικασία να αντιμετωπίσεις με δυναμικότητα καταστάσεις του παρελθόντος που σε ταλανίζουν, πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις νευρικός και επιθετικός και αυτό να χαλάσει την όλη σου προσπάθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έχεις στραφεί στο να ασχοληθείς με επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες που σε ενδιαφέρουν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε ωθεί στο να μπεις σε μία αλλαγή φιλοσοφίας μέσω σπουδών που θα επηρεάσει εσένα σαν προσωπικότητα αλλά και τις σχέσεις με τους γύρω σου. Πρόσεχε γιατί εγωιστικές και απόλυτες τάσεις δεν θα βοηθήσουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεων με τα φιλικά σου πρόσωπα, τόσο για τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις όσο και για μελλοντικούς στόχους που θέλεις να επιτύχεις. Δεν αποκλείεται να βρεθούν φίλοι που θα δηλώσουν παρόντες στις προσπάθειές σου, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις εγωιστικές και ανταγωνιστικές τάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νευρικότητα είναι αισθητή από το πρωί, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο. Η προσοχή σου είναι στραμμένη σε οικονομικά θέματα με τράπεζες και δημόσιο που προσπαθείς να δρομολογήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πιθανό να σου βγάλει έντονες ανασφάλειες όσον αφορά οικονομικά ζητήματα, όμως στο τέλος θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να βρεις την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου. Η έντονη διαισθητικότητά σου σε οδηγεί σε σωστές κινήσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα οικονομικά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό σε βάζει σε εγρήγορση στον επαγγελματικό χώρο, καλό όμως είναι να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να γίνεις απότομος και αυταρχικός, κάτι που θα ενοχλήσει έντονα και μπορεί να προκληθούν συγκρούσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η έννοια σου έχει στραφεί στις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, καθώς δεν θέλεις να διαταραχθούν οι όποιες ισορροπίες και να υπάρξουν προβλήματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθάει να βγάλεις την εξωστρέφεια αλλά και την πρωτοποριακή σου σκέψη. Η αισιοδοξία σου και η δυναμικότητα σου είναι αυτές που θα φέρουν ισορροπία στις σχέσεις σου και θα δρομολογήσεις τυχόν συνεργασίες πολύ επιτυχημένα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την σύνοδο Άρη – Δία στον Σκορπιό σε βάζει σε μία φιλοσοφική διάθεση που σε οδηγεί στο να δραστηριοποιηθείς έντονα για νέες γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς σαν άνθρωπος. Ταξίδια στην ύπαιθρο βοηθούν στο να εκτονώσεις την έντονη ενέργειά σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment