PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα πανηγυρικό κλίμα.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, η αισιοδοξία για το μέλλον θα κάνει το χαμόγελο σας να αστράψει. Γενικότερα είναι μια υπέροχη μέρα, για να την εκμεταλλευτείτε με την παρέα ή με την οικογένειά σας. Δεθείτε περισσότερο με τους δικούς σας ανθρώπους και δραστηριοποιηθείτε. Κάντε πράγματα που σας ταιριάζουν. Ακούστε χαλαρή μουσική ή διαβάστε ένα μυθιστόρημα. Με τον/τη σύντροφό θα έχετε πολύ αγάπη, χάρη στον Ήλιο που εισέρχεται στο ζώδιο του Ιχθύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα, με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Ιχθύες, θα σας κάνει πιο ευαίσθητους σε λεπτά θέματα, ενώ θα μπορείτε να στηρίζετε τους φίλους σας σε δύσκολες στιγμές στο μέλλον. Θα έχετε πολύ αγάπη μέσα σας, οπότε χαρίστε την σε ανθρώπους που την έχουν πραγματικά ανάγκη. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και τα πρέπει. Εξάλλου, αποκριές έρχονται, μασκαρευτείτε και διασκεδάστε με την παρέα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύς και αυτό θα σας κάνει να έχετε συναισθηματική ευαισθησία και συμπόνια στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από στήριξη, ψυχολογική ή υλική. Με δυσκολία θα μπορέσετε να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σήμερα και το σίγουρο είναι ότι θα πιεστείτε λιγάκι αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα, τον Ήλιο να εισέρχεται στους Ιχθύς, δε θα εκφράζετε εύκολα τα συναισθήματά σας και θα φοβάστε μην πείτε κάποια άσχημη κουβέντα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δύσκολα θα πείτε στον/στην αγαπημένο/μενη σας αυτά που σκεπτόσαστε πραγματικά. Με την Σελήνη σε τετράγωνο με Ήλιο, το ένστικτο και η σοφία σας θα σας κάνουν να εμπιστευτείτε και πάλι τις δυνάμεις σας. Εξάλλου, εμείς είμαστε οι αρχιτέκτονες του πεπρωμένου μας.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στο φλογερό ζώδιο του Τοξότη, μπορεί να γίνετε πιεστικοί ή κυριαρχικοί με τους άλλους. Προσέξτε, γιατί θα φοβίσετε τους γύρω σας και μπορεί να τους διώξετε από κοντά σας. Νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας, για να κοινωνικοποιηθείτε ακόμα περισσότερο. Η αισιοδοξία θα είναι το Α και το Ω στην καθημερινότητά σας. Υπέροχη μέρα, όπως και η νύχτα, ενώ μπορείτε να την κάνετε ακόμα καλύτερη με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και ιδιαίτερα με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Ιχθύς. Θα έχετε νέες ιδέες και καινούρια σχέδια στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι συνεργάτες και τα άτομα κύρους είναι μαζί σας τώρα και σας στηρίζουν σε όποιο βήμα και αν κάνετε. Την ξαφνική ένταση όμως θα είναι δύσκολο να την αποφύγετε σήμερα. Καταστάσεις οι οποίες θα είναι έξω από τον έλεγχο σας, πολύ πιθανόν να σας αποσυντονίσουν και θα υποστείτε τις συνέπειες. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και απελευθερωθείτε από ό,τι σας ταράζει.

ΖΥΓΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με την Σελήνη στο φλογερό ζώδιο του Τοξότη, μόνο ο έρωτας θα απασχολήσει εσάς και το ταίρι σας. Επιτέλους, θα κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, γιατί το τελευταίο διάστημα τον έχετε παραμελήσει. Η ευαισθησία και ο συναισθηματισμός σας για τους δικούς σας ανθρώπους, είναι στα ύψη τώρα, σε σημείο που να δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το φανταστικό από το πραγματικό. Με τον/τη σύντροφό σας, τα πράγματα φουντώνουν από έρωτα και πάθος μόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη σημερινή μέρα με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Ιχθύς, οι σκοτεινές σας αποχρώσεις αλλάζουν και γίνονται πιο φωτεινές, οπότε μπορείτε να βρείτε διέξοδο από ό,τι νομίζατε πως σας πνίγει. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε όσους θέλετε και να τους ενθαρρύνετε. Θα έχετε την ανάγκη για ψυχική ηρεμία, για να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα. Από την άλλη, ίσως να μην μπορείτε να εκφραστείτε όπως θέλετε στον/στη σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και δε θα φοβάστε τίποτα πια. Με την Σελήνη στο ερωτικό και φλογερό ζώδιό σας θα κοινωνικοποιηθείτε, ενώ ευνοούνται και οι νέες φιλίες με άτομα του αντίθετου φύλου, που στο μέλλον μπορούν να γίνουν κάτι παραπάνω. Θα θέλετε να ζείτε το τώρα και όχι το αύριο, γιατί όπως και να έχει, πρέπει να ζούμε την κάθε μας στιγμή με ένταση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άκρως περιπετειώδης και μυστήρια η σημερινή μέρα! Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με Ήλιο, θα μπορείτε να εμπιστευτείτε πάλι τον εαυτό σας και να τον εκτιμήσετε ακόμη περισσότερο. Επιπλέον, με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Ιχθύς θα έχετε πολύ αγάπη μέσα σας, αλλά δε θα την δείχνετε παντού. Μόνο εκεί που προστάζει η καρδία και η ψυχή σας. Οι ερωτικές σας φαντασιώσεις σας ίσως γίνουν πραγματικότητα αυτό το διάστημα. Παράλληλα, θα έχετε μια άνοδο στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η μέρα έχει βάλει τα γιορτινά της και γιορτάζει μαζί σας. Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, θα κάνετε νέες φιλίες και θα κοινωνικοποιηθείτε ακόμα περισσότερο. Βγείτε με την παρέα σας και φλερτάρετε, όσοι είστε αδέσμευτοι. Ακόμη, μπορεί να ταξιδέψετε με τον/τη σύντροφό σας σε ένα κοντινό μέρος, για να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, γι’ αυτό αν έχετε ελεύθερο χρόνο και μεράκι, ασχοληθείτε με το σπίτι σας και τη διακόσμησή του.

ΙΧΘYΕΣ

Από σήμερα όλα αλλάζουν προς το καλύτερο για εσάς, αγαπητοί Ιχθύες. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιό σας θα γίνετε ευαίσθητοι και συμπονετικοί, με αποτέλεσμα να προσπαθήσετε να βοηθήσετε τους άλλους. Θα σκεφτείτε πολύ πριν μιλήσετε, γιατί δε θα θέλετε να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας. Η φαντασίωση είναι το Α και το Ω για έναν Ιχθύ. Συνεπώς, σήμερα μπορείτε να ονειρεύεστε άφοβα!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment