PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 11 Μαΐου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα κλείνουν οι παλιοί κύκλοι.

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, αναθεωρείτε σχετικά με κάποιες παρελθοντικές σας ενέργειες που δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με τη Σελήνη στον Τοξότη αλλάζετε πλεύση και τακτική. Βάζετε φρένο στη στασιμότητα, νέες τάσεις, καινούργιες ιδέες θα αναστατώσουν τη σκέψη σας, αποφασίζετε να κινηθείτε δυναμικά. Στον ερωτικό σας τομέα, σήμερα θα λάβετε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα ξυπνήσει την ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας και θα σας δημιουργηθεί την ανάγκη να κλείσετε παλιά κεφαλαία αφήνοντας πίσω σας το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στα διλλήματα και στις αμφισβητήσεις, η Πανσέληνος στον Σκορπιό καχύποπτη θα κάνει τη στάση σας. Με τον Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να φανείτε αναποφάσιστοι σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, δεν θα είστε σε θέση να ρισκάρετε. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θερμό τηλεφώνημα θα λάβετε, ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.  Στον ερωτικό σας τομέα, θα σας γίνει πρόταση που αν την δεχτείτε, θα καταλήξετε σε ήρεμες και τρυφερές ερωτικές στιγμές που θα καταφέρουν να σας αναζωογονήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό και στην συνέχεια η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα αλλάξουν τα αισθήματα και τις απόψεις σας, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας κατά συνέπεια και τον τρόπο σκέψης σας. Ένα συμβάν θα ανατρέψει τα δεδομένα, ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να αφήσετε στην άκρη το κακό παρελθόν και να πορευτείτε κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο, θα υπάρξει η προοπτική νέας επαγγελματικής πρότασης. Ξαφνικά συμβάντα θα αλλάξουν την κατεύθυνση της μελλοντικής σας πορεία, θα υπάρξει αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο. Στον ερωτικό σας τομέα, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, ο θερμός τρόπος που θα επιλέξετε στην επικοινωνία σας θα ανοίξει έναν ολοκαίνουργιο ορίζοντα στη ζωή σας. Θα υπάρξει καινούργια γνωριμία και αν φανείτε δεκτικοί, τότε πολύ γρήγορα θα προκύψει κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό σήμερα η σκέψη σας θα είναι τολμηρή, διαφορετική, ίσως και κάπως απρόβλεπτη ή ανατρεπτική. Με την εμφάνιση της Σελήνη στον Τοξότη θα ξεφυτρώσουν στο μυαλό σας καινούργιες ιδέες, νέοι τρόποι δράσης, θα επιλέξετε έναν μη συνηθισμένο τρόπο προσέγγισης και αντιμετώπισης. Τολμηρές θα είναι οι πράξεις σας, με εκδηλωτικό τρόπο θα πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα δώσει θετική εξέλιξη στις συζητήσεις σας, κλείνουν δύσκολα και αρνητικά ζητήματα οικογενειακά και επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο ομαλή και εποικοδομητική εξέλιξη θα φέρει στην επικοινωνία σας, σας συμβουλεύω να περάσετε σε άμεσες διαπραγματεύσεις γύρω από οικονομικά θέματα, αγοροπωλησίες, ιδέες επαγγελματικής επέκτασης. Με την Σελήνη να εμφανίζεται στον Τοξότη κλείνουν εκκρεμότητες, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε αυτό που θα τάξετε ή θα υποσχεθείτε. Συνεννόηση θα υπάρξει στις ερωτικές σας συζητήσεις, ισορροπία και αρμονία θα έχετε με το ταίρι σας, λύνονται παρεξηγήσεις, τερματίζουν τσακωμοί ή χωρισμοί.

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, εσείς με δική σας απόφαση τερματίζετε τάσεις ηττοπάθειας, βάζετε τέλος στις αρνητικές σκέψεις. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη  προχωρήστε με τολμηρά βήματα, σας φανερώνω πως θα τα πάτε πολύ καλά, οι ικανότητες σας θα σας βοηθήσουν να διαπρέψετε επαγγελματικά και οικονομικά. Αρκετά ερωτική θα είναι η σημερινή σας μέρα με ευχάριστες εκπλήξεις, ανατρεπτική συνάντηση θα έχει κατάληξη επανένωσης. Καλό θα είναι να ανασυγκροτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, αφήστε στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα σας βοηθήσουν να λύσετε κόμπους, να καταρρίψετε εμπόδια, διώχνετε από τη ζωή σας οτιδήποτε σας δημιουργεί φραγμούς και δεν σας αφήνει να εξελιχτείτε. Θα βρείτε τη δύναμη να διακόψετε επαφές με πρόσωπα που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά, ουσιαστικά αυτή τη φορά περνάτε αποφασιστικά σε μαχητική δράση. Θα είστε καταρτισμένοι με ισχυρή θέληση και όρεξη για ανατροπές, ακολουθήστε το ένστικτο σας θα είναι σωστός οδηγός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο και την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σας, σας παροτρύνω να προχωρήσετε ελεύθερα σε επαγγελματικές ή οικονομικές συζητήσεις που απαιτούν ριζικές αποφάσεις, η χρονική περίοδος ενδείκνυται για τελεσίδικες πράξεις. Αν σκέπτεστε να πλησιάσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να το κάνετε, θα βρείτε θερμό ενδιαφέρον κι άμεση ανταπόκριση. Για σήμερα εστιάστε στον ερωτικό σας τομέα, όσοι από εσάς επιθυμείτε δεσμεύσεις ή επισημοποιήσεις τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή να στρώσετε το κατάλληλο έδαφος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, ίσως να προβληματιστείτε σχετικά με την κατεύθυνση που παίρνει η επαγγελματική σας πορεία ή καριέρα, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σας ανοίξει καινούργιες πόρτες που πλέον θα είτε σε θέση να τις αξιοποιήσετε. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε υποθέσεις που χρήζουν αλλαγές, η διάθεση σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε βαθιές συζητήσεις, τολμηρές αποφάσεις θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα σας. Ενδεχόμενο νέας γνωριμίας θα σας παρουσιαστεί, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στον Σκόρπιο θα ενδυναμώσει την ψυχική σας θέληση και παράλληλα θα ενισχύσει την ανάγκη σας για καινούργιες προσεγγίσεις τόσο επαγγελματικές όσο και ερωτικές. Με την Σελήνη στον Τοξότη θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε πόστο εργασίας ή επαγγελματική κατεύθυνση, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν  να εναντιωθείτε σε ότι σας κρατά στάσιμους ή εμποδίζει την οικονομική σας άνοδο. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, στο χέρι σας θα είναι η έναρξη νέας ερωτικής σχέσης.

ΙΧΘYΕΣ

Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο οι συνομιλίες σας θα πάνε ιδιαιτέρως καλά, θα είστε πολύ κοντά σε επιτυχημένες συμφωνίες, σε οριστικό κλείσιμο παρεξηγήσεων ή διαφωνιών. Σας συμβουλεύω να περάσετε σε  σκόπιμες συζητήσεις επαγγελματικές ή ερωτικές. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό ένα γεγονός θα συμβάλει στο να υπάρξει μια δυνατή ερωτική ανατροπή που μάλλον θα σας αφήσει έκπληκτους. Καταφθάνει απρόσμενη επανασύνδεση που θα δημιουργήσει νέες βάσεις στο παρόν αλλά και στο μέλλον σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Peristeri News

Leave a Comment