PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πρώτος ημιτελικός για τον Ατρόμητο


Ο πρώτος αγώνας στην ημιτελική σειρά του Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στην Τούμπα, σήμερα θα διεξαχθεί εκείνος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, στις 19:30.

Οι γηπεδούχοι είχαν ηττηθεί πριν από λίγο καιρό (0-1) στο Περιστέρι από την ομάδα του πρώην προπονητή τους, όμως το αποψινό είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Στόχος του Ατρόμητου να φύγει από το Ολυμπιακό Στάδιο με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να παίξει για τη συμμετοχή του στον τελικό στη ρεβάνς του Περιστερίου.

Οι γηπεδούχοι θα ενισχυθούν με τον Κορδέρο, που ξεπέρασε το πρόβλημα με τον τραυματισμό του και είναι στην αποστολή, όπως και οι Σοϊλέδης, Γκάλο, Μάνταλος. Στην αποστολή ο Γκουστάβο Πογέτ έχει συμπεριλάβει και τους, Μπαρόχα, Ανέστη, Ντούνη, Άρθο, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Βλαχομήτρο, Τζεμπούρ, Αραβίδη, Πέκχαρτ.

Από την πλευρά του, ο Τραϊανός Δέλλας δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα και θα παρατάξει την ισχυρότερη δυνατή σύνθεση.

Την αποστολή του Ατρόμητου αποτελούν οι, Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Μπάλλας, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο, Ματέι, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ, Κιβρακίδης, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Μπαστακό, Λημνιός, Γροντής, Παπαδόπουλος, Κεϊτά, Θεοδωράκης και Σουμπίνιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment