Δημοτικά

Πρωτομαγιά στο Περιστέρι για παιδιά

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η μεγάλη έκθεση «Φυτά και Κήπος» στο Άλσος Περιστερίου με μεγάλη ποικιλία σε είδη φυτών και κηπευτικών αλλά και δεκάδες δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής και θα διαρκέσει έως τις 13 Μαΐου 2018, με ωράριο 10:00-22:00 και είσοδο ελεύθερη.

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

11.30 – 13.30 • Εργαστήρια κατασκευής στεφανιών: Τα παιδιά με την βοήθεια χειροτεχνών μαθαίνουν και κατασκευάζουν διακοσμητικά πρωτομαγιάτικα στεφάνια.

• Nickelodeon ΜΑΣΚΟΤ. Οι διάσημοι χαρακτήρες ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΚΑΡΑΚΗΣ, DORA Η ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ, PAW PATROLS και όλη η παρέα του Nickelodeon έρχονται να γνωριστούν και να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς επισκέπτες.

17.00 – 19.00 Nickelodeon ΜΑΣΚΟΤ. Οι διάσημοι χαρακτήρες ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΚΑΡΑΚΗΣ, DORA Η ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ, PAW PATROLS και όλη η παρέα του Nickelodeon έρχονται να γνωριστούν και να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς επισκέπτες.

19.00 – 21.00 Nickelodeon band. H διάσημη live band του Nickelodeon ζωντανά στην σκηνή του Άλσους θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους! Ο Music 89.2 εκπέμπει ζωντανά ξεσηκώνοντας το κοινό με τις μοναδικές επιλογές σ΄ ένα ξεχωριστό πάρτυ.

Στο μήνυμά του, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, υπογραμμίζει:

«Το Περιστέρι σε συνεχή άνθηση! Στην ανοιξιάτικη γιορτή των λουλουδιών γιορτάζουμε την ομορφιά της φύσης! Μια πανδαισία χρωμάτων, φυτών, οξυγόνου και αισθήσεων σας περιμένει στο Άλσος της πόλης μας, στο ομορφότερο Άλσος της Αττικής. Είμαστε περήφανοι για το Περιστέρι, την πόλη της καρδιά μας, που όλοι μαζί συνεχίζουμε σταθερά και με επιμονή το φωτεινό ταξίδι της προόδου και της αισιοδοξίας».

Related posts

Πως διαμορφώνεται το ωράριο στα ΚΕΠ Περιστερίου μέχρι 15/9

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (12η)

Peristeri News

Πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment