Δυτική Αθήνα

Πρωτομαγιά στο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση της Κυριακής του Πάσχα, η Περιφέρεια Αττικής καλεί αυτή την φορά τον κόσμο στο Πάρκο Τρίτση για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Την Κυριακή της Πρωτομαγιάς από τις 11 το πρωί οι πολίτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα πεντάωρο ζωντανό πρόγραμμα με λαϊκή και παραδοσιακή μουσική από δεξιοτέχνες του είδους.

Οι εξαίρετοι καλλιτέχνες Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιώργος Σαρρής, Μιχάλης Κονιτόπουλος και Φάνης Φωτόπουλος θα μας ταξιδέψουν με τραγούδια από το 1980 μέχρι και σήμερα, αλλά και αγαπημένα δημοτικά και θα φροντίσουν το κέφι να είναι αμείωτο.

Μαζί τους οι Πάνος Μπλέτζας και Μαρία Πεΐδη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: «Καλούμε όλους τους πολίτες να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά στο πάρκο της καρδιάς μας, το ανανεωμένο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Τιμούμε αυτή την εμβληματική μέρα και παράλληλα υποδεχόμαστε τον Μάη με καλή διάθεση, κέφι και τραγούδι. Σας περιμένουμε».

Με αφορμή τη συμβολική αυτή μέρα ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Χάρης Ρώμας δήλωσε: «Για την Περιφέρεια Αττικής, ο Πολιτισμός συνάδει με την ψυχαγωγία, αφού ψυχαγωγία σημαίνει αγωγή της ψυχής. Γι΄ αυτό το λόγο και στις εμβληματικές ημέρες, όπως η Πρωτομαγιά, θέλουμε να συνυπάρχει το αγωνιστικό πνεύμα με την ψυχική άνωση και τη χαρά της ζωής.
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!!!»

Η είσοδος για τους πολίτες είναι ελεύθερη και θα πραγματοποιείται από τρεις εισόδους του Πάρκου και ειδικότερα από τις εισόδους της Σπ. Μουστακλή, της Λ. Δημοκρατίας (έμπροσθεν Βιολογικής Λαϊκής) και της Λ. Φυλής (Βόρεια Φυλής).

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης θα τηρηθούν τα ισχύοντα πρωτόκολλα για την προστασία από την πανδημία.

Related posts

Το μετρό πάει Ίλιον

Peristeri News

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας «αναστέλλει» την λειτουργία του Σωματείου Εργαζομένων

Peristeri News

Στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» η εικαστική έκθεση «Το Τραγούδι της Γης»

Peristeri News

Leave a Comment