PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πρωτοφανές «άδειασμα» Παπανδρέου στον Παπαδήμο


Πριν καν ο Λουκάς Παπαδήμος αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του, το επιτελείο του Γ.Παπανδρέου που έχει παραμείνει στο Μέγαρο Μαξίμου κάνει διαρροές σε βάρος του νέου πρωθυπουργού διαψεύδοντας τις δηλώσεις που έκανε στο Προεδρικό Μεγαρο!

Πριν καν ο Λουκάς Παπαδήμος αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του, το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου που έχει παραμείνει στο Μέγαρο Μαξίμου κάνει διαρροές σε βάρος του νέου πρωθυπουργού διαψεύδοντας τις πρώτες δηλώσεις που έκανε στο Προεδρικό Μεγαρο!

Ο κ. Παπανδρέου ο οποίος θέλει να παραμείνει πάση θυσία στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και στη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν δίστασε να δώσει εντολή να διαψευσθει η κατηγορηματική δήλωση Παπαδήμα ότι δεν έθεσε κανέναν όρο για την στήριξη του στους πολιτικούς αρχηγούς.

«Ισχύουν απολύτως όσα σας έχουμε πει από χθες για τους τρεις όρους που έχει θέσει ο κ. Παπαδήμας προκειμένου να αποδεχθεί» έλεγαν το απόγευμα στους δημοσιογράφους στενοί συνεργάτες του ΓΑΠ . Επρόκειτο για τη διαρροή που έγινε χθες απο το Μαξίμου και δημοσιευθηκε σήμερα στον Τυπο ότι ο κ. Παπαδήμας ζήτησε:

1) Να υπογραφεί και από τα δύο κόμματα η επιστολή προς την Ε.Ε, και το ΔΝΤ για τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου
2) Να μετάσχουν στην κυβέρνηση περισσότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας
3) Να μη θεωρηθεί η 19η Φεβρουαρίου ως ο απόλυτος χρονικός ορίζοντας για τη διεξαγωγή των εκλογών

Ομως οι συνεργάτες του ΓΑΠ δεν περιορίστηκαν μόνο στο «αδειασμα» Παπαδήμου αφου ταυτόχρονα επανέλαβαν τον ισχυρισμό τους πως η ΝΔ είχε απορρίψει αρχικά την υποψηφιότητα Παπαδήμου. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης διεψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε τέτοια πρόταση δηλώνοντας πως η ΝΔ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να αποδεχθεί την υποψηφιότητα Παπαδήμου , όπως και τελικά έκανε.

Σάλο ομως αναμένεται να προκαλέσει και μία ακόμα διαρροή που έκαναν απόψε οι συνεργάτες του απερχόμενου πρωθυπουργού ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου και η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ αποτελούν τον εγγυητή της προσπάθειας για την έξοδο της χώρας από την κρίση, την υλοποιηση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου , διαφάνεια, εξυγίανση, καθαρότητα των σχέσεων στην πολιτική, στην οικονομία και στα ΜΜΕ κ.λ.π. Ειναι προφανές ότι με τη δήλωση αυτη θέλει να διαμηνύσει ότι σκοπευει να μείνει γαντζωμένος στην καρέκλα του στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αλλα και να κάνει παρεμβάσεις στα πολιτικλά πράγματα της χώρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment